Mam priatelku spavame spolu dlhsiu dobu a ma zlu skusenost z analnym sexom ale ja som este taky nezazil a strasne ma to laka skusit cele mesiace ma to trapi a nemozem jej to povedat lebo sa urcite urazi za to ako ju poznam co mam robit podla vas ? :/ stoji to za to ?
Anal ano alebo nie ?
petel99 ... si pisal ze "chela to partnerka ale ja som to nikdy predtym nerobil a nebralo ma to v tej dobe - dopadlo to biedne lebo som si to nevedel uzit, stale som rozmyslal a teraz si v riti :)" - ked si to este nechcel ze ked ta to nebavilo este vtedy, tak to nedopadlo dobre ... naco vsetko si myslel, vtedy pocas aktu, aa tiez aj potom ked uz bol koniec aktu, ake si mal pocity vtedy, a tvoja priatelka ktora to vtedy chcela ako na to reagovala, ze sa ti to tak neuzil ako to pripadne cakala, ja som teraz v neakej podobnej situacii akurat ze este predtym .. bol by som rad keby si prisla nato reakcia .. diky
noo ide o to ze este som to neskusal,a z tej fyziologickej casti by som si to aj vedel uhadnut,no by ma zaujimalo ako to prebieha v hlave, ako to spracovavate, aky mate pocity v hlave po aktu - najviac by mi pomohli reakcie takych chlapov ktorych to nelakalo no nakoniec ich presvedcila priatelka aby to predsa skusil
ta3
Konecne niekto ,kto chape o com je sex ,laska a spoznavanie svojho partnera , ktoremu nieje nic ludske cudzie. Vdaka za prispevok , potesila si ma.
Eklhaft
veru tak, ucime sa cely zivot a to ja uz mam 57 :-))
vacsina si mysli, ze sa milovat vie, ved ze to nie je ziadna veda, nuz veda to naozaj nie je, predsa to vedia aj zvierata, ale zase medzi milovanim a dobrym milovvanim je velky rozdiel, dobry milenec/ka/ musi poznat zenske a muzske telo, vsetky erotogenne zony a mal/a/ by byt otvoreny/a/ pre zmyselnejsie praktiky, nazor, ze analny otvor je dobry iba pre homosexualov alebo ze analny sex je uchylny je zadubeny, vsetko, co je obidvom prijemne a robi im radost je dovolene, nic nie je ani hanba ani hriech, ja by som povedala, ze dobre milovanie je umenie, ktoremu sa musime ucit
A ta moja o tom nechce ani počuť :D ... nač onejaky anal ... ked vagina je krajsi otvor ... a este ktomu mne nejde o moje uspokojenie ale hlavne o uspokojenie partnerky ... a ona nieje hamblivka takze ked ma chut stacia aj prsty a niekedy aj medzi ludmi ... samozrejme znamimi ... cize kamosmi :D je to normalna vec ...
pepo 75 - chlapec moj , ja uz som si svoje uzil az dost. Mam dost rokov na to aby som vedel ako rychlo ide rychlik. A nechcem nikomu nic dokazovat , lebo sex je len nasa intimna chvilka medzi mnou a mojou krasnou. Poviem na rovinu , ze analny stik sme spolu este nemali. A reci o borcoch mam tak trochu na salame , lebo milujem svoju a nepotrebujem sa chvalit okoliu ,, bla bla. Laska je to prve , milovat ju a potom mudrovat.... inak pekny den. PS. veta -este sa musis vela ucit- hmmm v 34. ??? Ale pis dalej ,mozno sa nieco priucim.
eklhaft, ty si asi nevidel ako vyzerá poriadne milovanie ani z rýchlika, čo? :)
Praktiky starých dedkov si nechaj pre seba. Tým že budeš strkať vtáka žene do konečníka, nedokážeš nikomu aký si borec. Sex je o veľa iných a oveľa príjemnejších veciach ako o anále. Ešte sa musíš asi veľa učiť, ale ty budeš zrejme z tých, ktorí končia pri anále a viac ich už nezaujíma.
Aki puritani odrazu vsetci radci sexu. Pri zachovani veskerej hygieny nevidim ziadny problem. A ked to partnerka ma rada ? Ale nevadi , vratme sa do cias nasich dedkov a babiek a sulozme len v stredu a pri zhasnutom svetle. Pozor na vzdychy aby sa nezobudil sused.
petel 100 bodov, ja si tiež vždy hovorím, že načo to pachať do riti, keď tá dierka vedľa je oveľa lákavejšia a krajšia :)...pri anále kopec komlikácií, ako klistýr, lubrigant, zatiaľ čo pri klasike sa môže ísť rovno na vec, samozrejme po dôkladnej hygiene.