Mam priatelku spavame spolu dlhsiu dobu a ma zlu skusenost z analnym sexom ale ja som este taky nezazil a strasne ma to laka skusit cele mesiace ma to trapi a nemozem jej to povedat lebo sa urcite urazi za to ako ju poznam co mam robit podla vas ? :/ stoji to za to ?
Anal ano alebo nie ?
ak to chcete obaja tak chodte do toho, ak to nechce jeden z vas tak sa na to vykaslite ... to ti radim z vlastnej skusenosti kde:
som to chcel ja a neslo to - dopadlo to biedne nebol nikto spokojny
chela to partnerka ale ja som to nikdy predtym nerobil a nebralo ma to v tej dobe - dopadlo to biedne lebo som si to nevedel uzit, stale som rozmyslal a teraz si v riti :)
chceli sme to obaja - to bolo super, spolocne sme studovali a objavovali caro tohoto a okrem toho ze sme boli v riti tak sme to sem tam robili :)
teraz to nechceme obaja - pre mna to az take podstatne nieje a partnerka to nema rada takze sa spokojne oddavame inym radovankam ...
jedoducho kasli na to ak mas pochybnosti a isto do toho nechod ak to nechce partnerka, nech sa deje cokolvek tak si to isto neuzije ...
tiez si myslim ze kondom je potrebny.hygiena musi byt.a vela lubrikantu
pretoze v creve ziju bakterie, a taka e - colli je velmi nebezpecna, ak sa dostane niekam inam... v tomto pripade do mocovej rury chlapa. Ale nejde len o ecoli... ked si niekto nerobi klystir, tak z hladiska hygieny je kondom podla mna nutnost.
JEYNAA: no ja ti neodporucam len sprchu noo... tiez nevidim dôvod na kondom a predtym nez pojdete na to musis byt poriadne vzrusena inak to bude skôr neprijemne ako prijemne ale oplati sa vydrzat trochu bolesti zo zaciatku .
Inner. Prečo je podľa teba pri análnom styku potrebný kondom? K otehotneniu predsa nemôže dôjsť, tak navidím dôvod.
jeynna...sprcha je samozrejmost. Klistyr narobi viac skody ako uzitku. Ale predovsetkym majte kondom a nestriedajte styk vaginalny s analnym...
Mne to priateľ navrhol pred pár dňami, ale ešte sme sa k tomu neodhodlali. Vlastne len povedal, že kúpi lubrikant..ale že ak nechcem a bude mi to nepríjemné, tak hneď prestaneme. Som za vyskúšanie všetkého, no keď sa mi to nebude páčiť, tak má smolu:-) Ale je tolerantný, aj on povedal, že by sa mu nepáčilo, kebyže mu niekto strká niečo do zadku :-D Bude stačiť pred stykom obyčajná sprcha? Či je potrebný klystír?
mna tiez priatel na to presvedcal stale mali sme to asi dva razy oby dva som bola opita..zo zaciatku dost bolest ale potom parada bolo to perfektnee ale ta zaciatocna bolest no...skus to tak ze ked pojdete od zadu najprv trochu s prstom drazdit a potom uvidis co povie ...
Strč ho do ula a zabuchaj! Je jar a včielky spravia svoje!! Ver mi kámo,prejdu Ťa chuťky na uchilačiny!!! Riť je na sranie a nie na jebanie!!"!!!!
Ja analu vravim ano :) mne sa to paci :)) ale zasa neviem co zazila tvoja priatelka, takze...communication ;)