ja neviem čo je so mnou celý deň sa chystám že idem cvičiť, no nakoniec som necvičila, celý deň som dneska nevyšla z domu a že bolo vonku krásne, zajtra sa bude zase učiť do školy a víkend je za mnou, ja sa neviem prinútiť cvičiť, chcem byť štíhla nosiť krásne oblečenie, cítiť sa faj!, už nemám žiadnych poriadnych kamarátov-nemám s kým ísť von, všetok svoj voľný čas trávim za počítačom, telkou, s mp3 alebo v obchode :/ som hrozne lenivá ale v hlave si hovorím že to chcem zmeniť ale neviem čo ako... som zúfalá, takýto život ma proste nebaví. Moja jediná kamarátka(naozaj najlepšia) so mnou po lete v september/oktober prestala chodievať von, ako keby sa za mňa hanbí a ide radšej von s peknými a štíhlymi babami-ona je tiež veľmi pekná, len s ňou som celé dni bola vonku aj keď sme len venčili psa ale sa prechádzali po sídlisku, cez leto som mala 77 kg a teraz 85kg-to je strašné ja som chcela z tých 77 na 70 a niee teraz budem rada ak 85 dám 77... nejako tú váhu necítim ani nevidím, že som pribrala ale váha nepustííí
pomoooc ja viem že je to moja chyba som trochu psycho ale nebaví ma to takto! všetky baby v našej triede sú krásne štíhle a ja taka tučniačka, čo nič na telesnej nevie alebo nevládze :( aaach
Neviem......
v prvom rade musis chcet schudnut sama pre seba.... a musis to chciet naozaj potom prekonas aj lenivost, robis to pre seba nie pre kamaratku
ja neviem ísť sama na prechádzku.. nikdy som to nerobila... podľa mňa je to divné, to je ako keby človek premýšľa nad samovraždou... ja nie som na tom až tak psychicky zle, viem, že mám komplexy a som troška psych. nevyrovnaná ale nie zas až tak žeby som z toho šalela :D chýba mi viac priateľov, ktorí by mi rozumeli. Poznám pár ľudí cez internet z fanklubu jednej speváčky to sú buď z inej časti slovenska alebo česka, hanbím sa za seba preto si nimi ani nikde nejdem na koncert... ach :/ strácam svoju mladosť takto už 4 roky
to nemusi byt len unava, tam ide o taku celkovu psychyku.
na tebe je vydiet, ze si smutna, nie len z tej vahy, ale aj z tej kamaratky.
skus sa najprv zbavit zavislosti od tv a pc. chod von, len tak sa prejst, ty musis najprv v prvom rade zmenit svoju naladu a myslenie.
smajliQa... ja nechcem držať diety, chcem schudnúť normálne, že začnem pravidelne jesť(zdravo) a viac športovať,
to je pre mňa najťažšie, navyknúť si na to pravidelné stravovania a zdravé stravovanie vôbec, a to športovanie :D uf ťažké... bývam strašne unavená keď prídem zo školy a musím sa veľa učiť, som rada keď si môžem len tak sadnúť a nič nerobiť-preto sa mi nič nechce!... som nemožná
a lutovanim samej seba sa dostanes este do vacsich psych. stresov....
co keby si si od zajtra rana dala dietu?? hned teraz si zaloz nejaky dennik... a pis si. aj ked sama so sebou.. napis si co papas.,. jak sa citis... a zacni cvicit, ale pravidelne....
a cvicenie by malo byt pre teba radostou a nie zatazou... potom to aj lahsie a lepsie ide...
a musim ta sklamat ale poviem ti, ze kamaratka sa asi ozaj prestala bavit s tebou kvoli vahe....ale potom to neni kamoska,,,,
ak ti to pomoze, mozme ta tu podporovat a strazit ta...