Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem......

Príspevok v téme: Neviem......
Channy

ja neviem čo je so mnou celý deň sa chystám že idem cvičiť, no nakoniec som necvičila, celý deň som dneska nevyšla z domu a že bolo vonku krásne, zajtra sa bude zase učiť do školy a víkend je za mnou, ja sa neviem prinútiť cvičiť, chcem byť štíhla nosiť krásne oblečenie, cítiť sa faj!, už nemám žiadnych poriadnych kamarátov-nemám s kým ísť von, všetok svoj voľný čas trávim za počítačom, telkou, s mp3 alebo v obchode :/ som hrozne lenivá ale v hlave si hovorím že to chcem zmeniť ale neviem čo ako... som zúfalá, takýto život ma proste nebaví. Moja jediná kamarátka(naozaj najlepšia) so mnou po lete v september/oktober prestala chodievať von, ako keby sa za mňa hanbí a ide radšej von s peknými a štíhlymi babami-ona je tiež veľmi pekná, len s ňou som celé dni bola vonku aj keď sme len venčili psa ale sa prechádzali po sídlisku, cez leto som mala 77 kg a teraz 85kg-to je strašné ja som chcela z tých 77 na 70 a niee teraz budem rada ak 85 dám 77... nejako tú váhu necítim ani nevidím, že som pribrala ale váha nepustííí
pomoooc ja viem že je to moja chyba som trochu psycho ale nebaví ma to takto! všetky baby v našej triede sú krásne štíhle a ja taka tučniačka, čo nič na telesnej nevie alebo nevládze :( aaach

jeanny

cini chapem ze to asi nemyslis zle ale proste mne spojenie "pozitivne myslenie" nic nehovori...tak mi skus dat nejaku radu ked si nato taky expert...ja som presne z tych ludi ktorym sa ty vyhybas a teraz ti mozno odcerpam energiu na zbytok roka tak sorry. Nie vazne, nechcem ta urazat ani nic len mi skus povedat co mam robit a ako aby som sa dokazala tesit z kazdeho okamziku ako ty, kde mam nabrat energiu, ako mam chodit na prechadzky sama bez toho aby mi po rozume chodili len negativne myslienky...ja to ocividne nezvladam, snazila som sa nahovorit si ako je krasne, v podstane nemam ziadny problem, chcela som ist von a tesit sa zo slnka atd ale potom sa stane hoc jaka prkotina ako teraz a ja uz dve hodiny revem a neviem to zastavit...tak mi povec co robim zle

cinni

jeanny, nepouzila som jedinu nadavku, ani urazku.. ja viem, ze mnohi ludia na fore cakaju, ze ich ludia budu lutovat cicikat a ofukovat ranky.. ale bohuzial, niekedy konstruktivna kritika pomoze cloveku viac nez lutost. A ja sama vo svojom okoli vidim, ako sa ludia sami k sebe destruktivne chovaju, ako upadaju do nejakych nezmyselnych agonii, ako sa vkuse len stazuju a vsade vidia vsetko cierno, su nespokojni so vsetkym a s kazdym a ked maju pocit ze sa citia dobre, zacinaju podvedome hladat nove a nove problemy, na ktore potom mozu zvalit vsetko svoje nestastie... A nie, niesom na drogach, ale sa len dokazem tesit z kazdeho dna, z kazdej malickosti, a som stastna aj napriek tomu, ze nieje ani z daleka moj zivot ideal,ale kazdy problem, ktory vyriesim ma posuva vpred a potom som este spokojnejsia..
A este nieco.. clovek sa neciti tak, ako vyzera,...ale vyzera tak, ako sa citi... Ak je clovek kopka nestastia, citi sa "zbity" zivotom a vsetko je zleeee,podme plakat,..tak ho vnima aj cele okolie, bohuzial...treba zacat od seba, a netreba na to ani zacat fetovat

jeanny

nechapem preco jej nadavate, ved chcela poradit a nie vynadat...ja si tiez neviem predstavit sama sa prechadzat, ked tak idem do obchodu ako tu uz bolo spomenute, prejst sa po nakupnom centre alebo do fitka, ale tam tiez nerada idem sama. Keby si skusila zavolat nejaku kamosku do fitka, alebo na korcule/bicykel, myslis ze by nesla? a hlavne si nenadavaj, skus nazaciatok obmedzit tie vecere a ked pojdu kila dole zlepsi sa aj nalada aj motivacia bude :)
cini nechaoem ako mozes vobec nieco take napisat, nie kazdy dokaze vkuse pozitivne mysliet, neviem ci ty si nadrogach alebo co ked sa citis tak skvele ale snaz sa aspon neurazat tym menej stastnych, dost nahovno sa zrejme cita aj bez teba

cinni

kto chce, hlada sposob..kto nechce, hlada dovod.. ty to v podstate nechces a hladas vyhovorky..
ja chodim sama ne prechadzky ked sa mi chce, sama plavat a aj do posilky som zacala chodit sama a maximalne mi to vyhovuje..som spolocenska a velmi, ale zboznujem ked mam cas len sama na seba..
tak sa prestan lutovat a tes sa zo zivota, s takym negativnym pristupom budes nestastna cely zivot a odplasis od seba vsetkych ludi..Ja sa negativistom vyhybam oblukom, lebo mi odcerpavaju energiu..ktovie ci to nebolo tiez tak s tvojou kamaratkou

Channy

ďakujem za rady....
viem, že si za všetko môžem sama a že všetko je na mňa, chcem sa zmeniť ale neviem sa rozbehnúť

bambi25

ahoj,najhorsie co asi je ze sa izolujes od ostatnych ludi,nie je to dobre,musis si najst zaluby co ta budu robit stastnou a ked si doma tak je to este horsie ,stale myslis len na vahu jedlo.akonahle zacnes chodit medzi ludi tak tvoje depky zmiznu,je vela ludi co ma nadvahu,ale neizoluju sa od ostatnych,myslim ze pravidelnou stravou pojde vaha dole,troska si zacvic na zaciatku,potom pridaj bicyklovanie a tak:)ja som mala v lete tiez nadvahu,ale cim viac som sa tym trapila tym to bolo horsie,prestala som vahu riesit a schudla som sedem kil,ani neviem ako lebo v jedle som sa neobmedzovala velmi,a cvicila som len doma brusaky,podla mna je to vsetko v hlave,tak vela stastia
:)a hlavu hore:)

katussska24

Ahoj neviem čo je na tom čudné ísť sa sama prejsť..alebo ak máš hafana,zober ho so sebou a urobíš niečo aj pre seba. Sebaľútosť ti moc nepomôže, vravíš že samú ťa to nič nebaví, tak neviem, tak možno ísť večer do baru a nájsť nejakých priateľov alebo čo... Ja som typ čo chodí rada sama niekam, aj korčule, bicykel, plávanie v lete - sama si idem zaplávať ak nemám s kým.. A vyhoď tú váhu, neváž sa každý deň, len sa skús trochu hýbať a nevečerať a pôjde to..doma si skús zacvičiť kalanetiku alebo niečo.. Nieje všetko o váhe

žažiká

channy chces pomoct ale na vsetky odpovede reagujes ty nevies, ty nechces...co tu potom chces?

Myslis ze mi vezmeme carovny prutik a ti vycarujeme krasnu postavicku?

Zamysli sa nad tym co vlastne chces a preco to chces, toto su len vyhovorky a lutost nad sebou.

Pozri ja tieto pochody dobre poznam, poradim ti aspon v tom ze nevies sama chodit na prechadzky, tak vezmi si napriklad neviem kde byvas ci v meste alebo na dedine ale napriklad vezmi sa ze ides do obchodu ale nie do najblizsieho ale nejakeho co je vzdialeny, proste chod tam kup si nejake ovocie a chod nazad domov... a robievaj to tak ked sa inak pohybovat nevies ci nechces ci sa hanbis ci ja neviem co ti je. Ja som si zaobstarala aj rotoped a kazde rano na lacno slapem polhodinku, pravdaze si treba upravit stravu bez toho to nepojde.

Prestan sa lutovat a makaj dievca!

veronika1211

channy, pozri, keby si s tym chcela nieco robit a velmi ti to vadilo, tak s tym robis. zatial sa lutujes a hladas vyhovorky. tak isto ako kedysi ja. skus jest pravidelne, menej a sem-tam sa aj hybat namiesto vysedavania za pc a uvidis ze to pojde.

smajliQa

vsetko je len o vojej vahe.. a ked pises ze si leniva, tak potom co vlastne od nas chces? my ta nezmenime.to sa musis sama zmenit...

a navyknutie na zdravu stravu pravidelnu a sportovanie,,, to je isty druh diety, aspon pre mna :))

mimochodom, aj prechadzka je cinnost, pri ktorej spalujes....aked sa ti nechce chodit samej vezmi psa..to uz nikomu divne nebude