Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem......

Príspevok v téme: Neviem......
Channy

ja neviem čo je so mnou celý deň sa chystám že idem cvičiť, no nakoniec som necvičila, celý deň som dneska nevyšla z domu a že bolo vonku krásne, zajtra sa bude zase učiť do školy a víkend je za mnou, ja sa neviem prinútiť cvičiť, chcem byť štíhla nosiť krásne oblečenie, cítiť sa faj!, už nemám žiadnych poriadnych kamarátov-nemám s kým ísť von, všetok svoj voľný čas trávim za počítačom, telkou, s mp3 alebo v obchode :/ som hrozne lenivá ale v hlave si hovorím že to chcem zmeniť ale neviem čo ako... som zúfalá, takýto život ma proste nebaví. Moja jediná kamarátka(naozaj najlepšia) so mnou po lete v september/oktober prestala chodievať von, ako keby sa za mňa hanbí a ide radšej von s peknými a štíhlymi babami-ona je tiež veľmi pekná, len s ňou som celé dni bola vonku aj keď sme len venčili psa ale sa prechádzali po sídlisku, cez leto som mala 77 kg a teraz 85kg-to je strašné ja som chcela z tých 77 na 70 a niee teraz budem rada ak 85 dám 77... nejako tú váhu necítim ani nevidím, že som pribrala ale váha nepustííí
pomoooc ja viem že je to moja chyba som trochu psycho ale nebaví ma to takto! všetky baby v našej triede sú krásne štíhle a ja taka tučniačka, čo nič na telesnej nevie alebo nevládze :( aaach

smajliQa

channy.. ak ta doktorka bude poucat a bude ti nadavat, tak jej pekne povedz ze sa stravujes zdravo, a ze uz mas aj osobneho trenera, ze nech da pokoj.
a viac ti kecat nebude do toho, ale musis fakt na sebe zamakat, ide leto... plavky, bazen, more,, fotky, zury, proste.. mysli na to ked budes cvicit, alebo ked si naplnis tanier... :)

Helus

channy,ked pojdes na preventivku,a doktorka ti bude nadavat,za nadvahu,tak jej hned vyraz dych,ze cvicis,a zmenila si sposob stravovania.Urcite to pochopi,a nebude ta hresit,ved zbada,ze si nejake to kilecko dala dole.do aprila je este nejaky cas.Neboj pojde to!!!!

Channy

ďakujem vám, musí sa mi to podariť!
171 cm a 85 kg to je strašne veľa...chcem do konca apríla aspoň na 80, veľmi sa bojím čo mi doktorka keď pôjdem na preventívku... zasa mi bude nadávať, že som obézna :-(

Helus

channy drzim ti palceky,aby si zacala spravnou zivotospravou,a miernym cvicenim.Urcite po case sa aj vysledky objavia.prajem vela stastia.

Lenah

Channy, keď si niečím nevieš poradiť, skús pohľadať nejaké informácie, napr. z internetu. Je tam toho všetkého dosť, aj o pozitívnom myslení, aj o chudnutí. Nie vždy je totiž najpríjemnejšie, počuť kritiku od druhých. Mne veľmi pomohli knihy o pozitívnom myslení. Pri chudnutí sme boli dvaja s priateľom. Bolo to zábavnejšie a ľahšie, za rok sme už dali dole nad 20 kg obaja a stále pokračujeme.

cinni

no skodis sama sebe, budes nestastna cely zivot s takym pristupom.. ked sa clovek nedokaze tesit z beznych veci, tak je na tom dost zle..

skus si pozriet dokument o 8 rocnych africkych detoch, ktore pracuju 18 hodin denne na smetiskach a rozoberaju chladnicky, v 20 umieraju na rakovinu pluc, lebo inhaluju dym z horiacich plastov.. skus sa vzit co ja viem... do kozi ludi v japonsku, prisli o zivot, ti stastnejsi len o strechu nad hlavou a cely majetok... ale nemusis ist az tak daleko, pozri si jedno modre z neba, ake maju ludia skutocne problemy, ako sa jedno dieta ide posr*t z jedneho bicykla, ci z obycajneho vyletu, prejdi sa raz po detskej onkologii, ..mozem ti tu menovat milion inych veci, ale ty napriek tomu, ze ma co s prepacim zrat, ze kde spat, ze ked si chora, zajdes k lekarovi a mas pristup k liekom, mas moznost pracovat, v zime nespis v kartonovej krabici, mas slobodnu moznost sa vzdelavat.... viem ze si povies, ze je to klise, ale ked si uvedomis, ze patris medzi 5% najstastnejsich ludi na svete, mozno si uvedomis, aka si malicherna a ze tristvrtina ludi by dala pol zivota za to, aby mohli zit ako ty.. takze ak sa nedokazes tesit z toho co mas, tak si to ani nezasluzis..neviem co viac ti na to povedat