Ahojte, 4 roky zijem so svojim partnerom v monogamnom vztahu, prve roky som nemala ziaden problem (hoci predtym soma mala mykozy aj kazdy tyzden). posledny rok ci dva mavam obcas slaby vodovy vytok, ktory pachne akoby po moci (tak raz za mesiac). Co to je? Okrem toho obcas (takztie mozno raz za mesiac) mam slabe svrbenie, palnie a bezfarebny vytok, ktory zapacha ako moc cloveka, ktory uzil penicilin. Prejavuju sa takto chlamydie? Poculi ste o takomto cosi? dakujem.
Co mi je? Chlamydie? To snad nie...
Co je PCR test? susi, myslela si test na chlamydie alebo PAP???????
na citricidal
www.biochemresearch.com
Je to GSE produkt - kvapky- v rotunde na poschodí u Slimáka v Bratislave
Jetam nepodarilo sa mi nájsť žiadne info o citritidale. Ak možeš pošli mi niečo alebo kde to mám aspoň hľadať.
Niekde som cital, ze jedine ucinné ATB na pluc.chlamýdie je: ROVAMICYN.
RNG odporúča GSE-jedine citritidal je schopný bojovat s chlamýdiami.Hladaj v príspevkoch slovom chlamýdie, alebo chlamidie
Ahojte baby. Som tu nová. Aj ja by som sa chcela pripojiť k vám so svojou skúsenosťou s chlamýdiami. Mám 21 rokov a mám ich už podľa všetkého 3 roky, ale doktorka mi ich zistila len pred pol rokom. Od vtedy som bola už na 3 testoch a bohužial testy sú stále pozitívne aj napriek tomu, že som užívala antibiotika. Ak bude pozitívny aj 4 test doktorka mi odporúčila, aby sme to začali skúsiť liečiť prírodnými produktami. Ak ma niektorá z vás skúsenosti s prírodnou liečbou bola by som rada ak by mi poradila. ďakujem
omyl.. predchadzajuci prispevok som pisala ja gigi
ahoj...som si vedoma toho, ze to je dlhodoba zalezitost.. Klacid som uz dobrala a ziadne zmeny som nezaznamenala... Netusim, ako bude pokracovat dalsia liecba.. co mi teraz lekar predpise... ja predpokladam, ze som to dostala na jazerach...
susi ako to myslis ze PCR nieje spolahliva technika na dokaz chlamydii...