Je mastrurbácia zlá?

Príspevok v téme: Je mastrurbácia zlá?
kocka15

mám 15 rokov, som pubertáčka ako vyšitá a chcem sa opýtat na jednu otázku. V poslednej dobe to casto robím, a neviem ci je to v mojom veku zlé alebo správne, naozaj ja mám stále chut na sex, a ked si to spravim je mi lepsie, je to v mojom veku spravne alebo som sexualne chora? nemozem zato, snazila som sa to nerobit, ale nedokazem to, vzdy ked to spravim je mi dobre.

15_rocny

Mám taktiež 15 a taktiež to niekedy preháňam s tým. Niekedy aj 10x za deň takže ak máte niekto nápad ako prestať prosím píšte. A inak ak to nieje prehnané tak je to pohode :)

brano444

Je veľmi zlá. Sám na sebe si uvedomujem ako ničí neskôr život. Ak neveríš na tejto stránke sú priznania veľa mladých ľudí ako boli od nej závislí ako ovplyvnila zle ich život.

www.yourbrainonporn.com:

Popisujú aj vedľajšie účinky aké sa u nich prejavili a veľa sa zhodujú ako aj mne ničila život kým som neprestal .Určite aj u seba si všimneš veľa týchto negatívnych príznakov ktoré sa nápadné zhodujú čo je normálne tiež som našiel ale je dobre ich uvedomiť vďaka tomu prestane byť atraktívna a dá sa tak ju poraziť a zase žiť skutočne šťastný zmyselný život. . Vedľajšie neskoršie dôsledky ktoré opisujú a tiež som žiaľ niektoré zažíval každý kto pravidelne ju vykonáva : Problémy udržiavanie alebo získanie erekcie aj pri skutočnom sexe so ženou bez porna alebo použitia ruky čo u ženy vytvára dojem že není pre teba atraktívna že jej klameš že je atraktívna kvôli tomu žiaľ už aj vzťah sa mi rozpadol a ženu to zraňuje psychicky.
Nie je 100% vztýčený počas sexu aj keď pred tebou bude skutočná nahá žena už sa toho presýtiš z videií, prestaneš mať záujem vonku sa zoznamovať so ženami budeš sa hanbiť, nezáujem o život, menej času na iné veci, nedostatok schopnosti socializovať sa, zníženie potešenia so sexu ak neskôr skutočne príde, problémy so sústredením, izolácia od ostatných - nedostatok túžby komunikovať s ostatnými ľuďmi, zhoršené vzťahy s priateľmi aj rodinou, nedostatok energie, znížené libido a sebadôvera u žien, problém nájsť vzťah so ženou zoznamovať sa komunikovať s nimi , malý záujem pracovať na sebe venovať sa záľubám, pocity viny depresie úzkosť, na ženu budeš pozerať podľa krásy ako na kus mäsa nebude ťa zaujímať aké má vlastnosti záľuby a potom ľahko môžeš vo vzťahu ju podviesť lebo druhá na diskotéke bude viac podobná tým sexi porno herečkám budeš ju milovať len ako vyzerá nie aké má srdce aká je a taký vzťah rýchlo stratí iskru zmysel rozpadne sa. Toto sú len niektoré negatívne dôsledky prečo je skutočné zlá .Všetko je po slovensky pekne napísané na danej internetovej stránke ak si ju otvoríš príspevky od veľa mladých čo s tým tiež bojovali zažívali to. AK si uvedomiš aká je masturbácia v živote škodlivá prestaneš ju pozerať už po dvoch týždnoch uvidiš ako zase začínaš žiť štastný život. Čo mi pomohlo? zablokuješ erotické stránky, začneš cvičiť, pracovať na zvýšený sebavedomia, zdravé stravovanie, spánok, modlitba, spoveď u kňaza ako s tým bojuješ a chceš vyhrať a zase žiť štastne je zvyknutý to počuť není to hanba to mi velmi pomohlo, viac sa usmievať chodiť medzi ľudí, pomáhať druhým, napíšeš ciele čo chceš v živote si splniť a každý deň niečo pre to urobíš, venovať záľubám čo ťa robili skutočne štastným ak prídú myšlienky zase chuť na ňu zacvičiť si zabehať pracovať využiť tú energiu na niečo užitočnejšie . Uvidiš po čase nájdeš aj priateľku budeš mať vlastnú rodinu, veľa priateľov, budeš si viac veriť, priateľský, vedieť sa sústrediť na dôležité veci, niečo v živote dokázať, budeš skutočné štastný, na každý nový deň sa tešíť, mať veľa energie , zdravý sexuálny život s jednou ženou ktorú budeš vedieť hĺbkovo milovať, rozumne využitý čas v živote ktorý není večný, budeš zdravší a veľa iných pozitívnych výhod v živote . Preto som rád že som s ňou prestal a rozhodol som sa bojovať s ňou. Držím palce keď som to dokázal ja tak dokáže hocikto nad ňou v budúcnosti vyhrať.
Bude to ťažký boj dopredu upozorňujem ale bez masturbácie môžeš skutočne žiť šťastne a tešiť sa na každý nový deň v živote . Masturbácia je veľmi zlá a ničí život.

Sito

Vies nezijeme v stredoveku kedy mastubacia bola smrtelny hriech.Zeny masturbuju preto aby vedely kde maju tie miestecka na dosiahnutie orgazmu

TheDevilMe

Pokial si vies ustrazit mieru,preco nie. No pokial by si mala byt na tom nejako zavisla,tak trosku zabrzdit. Ale to je tak vo vsetkom.

od 11

Ja to robím od 11 asi tak , ked som mala 11 robila som to aj 4-8 krat za den ! teraz budem mať 13 a snažím sa to ustúpiť , mno teda ni je na tom nič zle ale teraz to robím asi tak 1-2 krát za deň , niekedy 3 , ako sa cítim , mno podľa mna by si si mala dať závezky od nových rokov , napr. v rokou 2014 si daj takýto : budem to robiť napr. 2-4 krát za týždeň (a radím si to zapisovať) neboj :)