Železná chuť krvi v ústach

Hej rup

Mne sa to stava iba pri extremnom zatazeny dychania, kedy uz nestacim dychat nosom. Som hasic a pocitujem to hlavne ked mam na sebe dychaci pristroj. Vzduch je v nom suchy a musim dychat ustami, cize to co pise Muchacc mi pride logicke.
Tiez som po tom davnejsie patral :-)

Dank2

Ja som sa s tým tiež stretol, zrovna včera, ked som sa veľmi zadýchal pri behaní do kopca. Doma som potom asi hodinu kašlal a sústavne som pri tom cítil krv, ale žiadnu som nevykašliaval ani nič podobné...

Dank2

Ja som sa s tým tiež stretol, zrovna včera, ked som sa veľmi zadýchal pri behaní do kopca. Doma som potom asi hodinu kašlal a sústavne som pri tom cítil krv, ale žiadnu som nevykašliaval ani nič podobné...

Káďa

ja jsem se stím setkal dnes jsem byl u kamose a tam jsme behali a ja dejchal pusou a citim zeleznou chut na rtech)

muchacc

Ze behavas tak, ze dychas cez usta?
Tym sa ti vysusuje ustna vystelka a vznikaju jemne (mikro) popraskaniny, cez ktore prenika krv do ust a nasledne, kedze sa neriedi so slinami (kedze mas suche usta) ju dost pocitujes chutovo na jazyku.

Skus behavat a dychat pri tom nosom - vydychovat ustami. Pi viac tekutin a uzivaj C-vitamin.

lochness

krv ma vo vseobecnosti zeleznu prichut, ale preco sa ti to stava pri behani to neviem... mozno si nechtiac zahryznes (alebo inak zubami poskodis) jazyk alebo vnutro ust, mne sa to tiez obcas stava, vobec si neuvedomim ze sa take nieco stalo, iba zrazu citim krv a vytvori sa mi pluzgierik (ktory za par dni zmizne), mozno sa to stava aj tebe a tiez si to neuvedomis...