rozisli sme sa s priatelom aj ked ho mam stale rada.
dnes som zistila ze ma nove dievca. ja viem ze sa to da cakat.
ja len..zasa ma zaliali tie pocity-strasne zufalstvo, chce sa mi zomriet... skonci to niekedy??
mal niekto tiez takyto problem alebo len mna takato \"somarina\" kraja na kusky??
Preco to tak boli??
no my sme uz rozideny viac ako 1,5r takze uz by to nemalo byt take intenzivne ale ja si nemozem pomoc, neviem co to je. nikdy som nemyslela ze sa mi moze taketo nieco stat, ze to bude tak boliet a citit take zufalstvo.
chodim von, snazim sa robit veci a prist na ine myslienky ale aj tak nanho myslim kazdy den.
kamoska je s manzelom 8r a idu sa rozchadzat a ja mam pocit ze to berie lepsie ako ja. asi je silnejsia alebo co.
ono co citam tu problemy inych, tieto moje su oproti tomu banalita. - ale mna to vnutorne nici...
♥ on teba opustil ci ty jeho ?
Ahoj ja mam podobny problem tiez sa somnou rozisla priatelka po 4rokoch uz je tomu 3 mesiace uz sa aj stretava s nejakym a ja tiez strasne som ju lubil aj ju neviem sa stym vysporiadat vsade ju vidim myslim stale nanu neviem tiez kedy to skonci :(
ja 26 on 32.
neboli sme velmi dlho casovo ale bolo to velmi intenzine lebo sme spolu pracovali (chodenie asi pol roka, praca spolu 1,5)
uz je velmi dlho od vtedy co nie sme spolu, ale stale nanho nemozem prestat mysliet. no a teraz ked to vyzera ze ma ine dievca..velmi to boliii, citim totalne zufalstvo vo mne.. a citim sa kvoli tomu ako idiot lebo uz ma to malo davno prejst a mna to riadne vzalo..;(
a ako dlho ste boli spolu a kolko mate rokov ak mozem vediet? ja som sa pred mesiacom rozisla s priatelom s ktorym som bola tri roky bolo t ohrozne..prve dni som len plakala a potom som zistila ze si nasiel novu frajerku a bolo to este horsie..jedine co mi ostavalo bolo zaoberat sa inymi vecami a teraz ma to uz pomaly prechadza...