rozisli sme sa s priatelom aj ked ho mam stale rada.
dnes som zistila ze ma nove dievca. ja viem ze sa to da cakat.
ja len..zasa ma zaliali tie pocity-strasne zufalstvo, chce sa mi zomriet... skonci to niekedy??
mal niekto tiez takyto problem alebo len mna takato \"somarina\" kraja na kusky??
Preco to tak boli??
ta3
no, mam nadeje ze, budeme spolu aj ked o tom strasne poccybujem.. co som pozeral na fb, asi vydata nie je,a to ma potesilo ale cas sa blizi a dufam, ze ju uvidim lebo nevidel som ju uz 7 rokov.. boze, preco to tak je? nemozeme byt s ludmi ktorych milujeme?
sa mi ospravedlina za vsetko asi ju to mrzi ako sa kumne chovala poslednom case onom mi uz viac nevravi bo som jej povedal ze si to neprajem a len tak ako sa mam a take bezne veci..tiez si myslim ze ma chce brat ako kamosa ale ja ju stale lubim neviem co mam robit :(
pat11,no bývalá priateľka je asi za vodou a teba už berie ako kamaráta,chce sa ti pochváliť?...,,možno čaká na tvoju reakciu,čo ešte rozpráva?
pat 11
a myslis ze ta chce spat? alebo ti vola a hovori o novom?
priatelka co ma opustila mi v poslednom case zacina pisat volat a vravela mi ze sa jej paci druhy chalan neviem co mam robim mam ju ignorovat uplne alebo co strasne ju lubim neviem na nu zabudnut poradte..
Toni, velmi smutny a dojimavy pribeh a som normalne milo prekvapena, ze teda aj muzi mozu po rozchode prezivat nieco podobne, co my dievcata (:-)) ale si fandim, ze? mam 57), ze aj Vy ste schopni hlbokych citov a tiez neviete zabudnut na svoje lasky. Toni, neviem kolko ste spolu chodili, ale asi nie tolko rokov, kolko za nou smutis a stale po nej tuzis, skoda len, ze Tvoje dievca sice vie, ze z Tvojej strany by este bol zaujem, ale ani netusi, ako velmi ju stale mas rad, to je naozaj skoda, lebo si myslim, ze aj ona Ta velmi milovala a je mozne, ze aj ona Ta stale miluje, ked tak s tymi klucmi od bytu reagovala, nakoniec po dlhej dobe po rozchode sa priznala ako velmi tiez trpela, chapem, ze sa bojis odmietnutia a preto si nemal odvahu za nou ist, lebo neistota stale ponechava aspon trochu nadeje, no ked si to vydrzal tak dlho, este par dni, kedy vyprsi slubenych 7 rokov, este vydrzis a potom sa s nou stretni a ak je nezadana, preboha, povedz jej ako velmi ju stale lubis, ze je stale Tvojou najvacou a zivotnou laskou a ak zadana nie je, Tvoje dlhe cakanie bude korunovane uspechom, som o tom presvedcena, ja Ti teda Toni zelam, aby si sa jej dokazal vyznat zo svojich citov a aby ste sa k sebe vratili a boli spolu navzdy stastni, tak ako koncia vsetky rozpravky o velkej laske, lebo Tvoj skutocny pribeh je ako z rozpravky, po rozchode stale niekoho milovat sedem dlhych rokov, to je v dnesnej dobe velmi zriedkave a vzacne, Toni, daj nam potom vediet, aky bol vysledok, ja uprimne Ti zelam, aby bol stastny, drz sa
toni presne sa toho bojim, ze mi bude strasne chybat, ze s nou nemôzem byt :(
a, zabudol som povedat, ze asi 3 mesiace dozadu napisal som jej na fb a neodpovedala mi, pravdepodobne je stastna a mozno aj vydata.. nenormalne mi chyba..
mato tak asi to znamena, ze ta az tak nelubila :( baby niekedy nevedia co chcu alebo ja neviem
Ja tiez strasne lubim svoju byvalu.Neviem tiez co sa jej vrti v hlave bo ma tiez nehala aj ked som sa ku nej spraval dobre strasne ma lubila ale s jej strany to upadlo pre caste hadky za malickosti ale pred tyzdnom sme boly spolu hovorila mi ze jej chyba laska ze som pekny ze si najdem rychlo priatelku bla bla.atd a o 2 tyzdne mi volala ze ma rada druheho ze je mili ku nej ospravedlnila sa mi za vsetko..ja ju strasne milujem tiez neviem nanu zabudnut ani nezabudnem ale nechapam ze ona nic neciti ked ma tak lubila..