rozisli sme sa s priatelom aj ked ho mam stale rada.
dnes som zistila ze ma nove dievca. ja viem ze sa to da cakat.
ja len..zasa ma zaliali tie pocity-strasne zufalstvo, chce sa mi zomriet... skonci to niekedy??
mal niekto tiez takyto problem alebo len mna takato \"somarina\" kraja na kusky??
Preco to tak boli??
mimisek a teraz si na tom ako?
pat 11
no ja toto forum citam uz 2 roky a pribehy ludi, co zazivaju.. toto ma drzalo nad vodou dlhu dobu lebo v porovnani s inymi ..by som sa nemala na co stazovat..
zvedavko, tym si rpesiel asi kazdy z nas... Aj mne sa to stalo, ked som mala 19 rokov:) Ibaze ked som prejavila zaujem, on uz randil s druhou. A som cela stastna, ze som s nim neostala. Nehodil sa ku mne a sposob jeho terajsieho zivota by mi vobec nevyhovoval.
pat11
dakujem za rady pat.
no ja uz sa nemozem vyrozpravat, uz som sa, kamarati "ma mali na krku" ked sme sa rozisli a to ti poviem trvalo chvilu. ono ide o to ze to ide stale dookola, ved ani ja neviem co by som uz niekomu povedala keby je niekto takto dole ako ja.
a chodim von s kamosmi a tak, a uz sa niekedy dokazem aj uvolnit ale aj tak vela casu sice robim veci ale nedokazem sa na ne sustredit.. ci kniha, tv, cokolvek
p.s. ale som rada ze to aspon tebe pomaha, drzim palceky nech sa mas tiez lepsie skoro
Chcem sa opytat ci je tu niekto co svojho partnera opustil a teraz ho chce spät? Alebo ste tu vsetci taki co ste boli opusteni? Aj ja som sa nedavno rozisiel s partnerkou a je to bolest vsetkych vas chapem. Chcem aby sme boli spolu zas.
a este dost mi pomohlo toto forum vsetky radi su na nezaplatenie :))
mne pomaha ked sa niekomu vyrozpravam a vecer citam knihu co som vzivote neprecital ani jednu som podobnej situacii ako ty a este ma to viac stve ze ma bivala zo dna na den nepozna ignoruje ma a vidim ze je stastna alebo sa len hra neviem a nic zle som jej nic neurobil len prosil aby sa vratila to ju nastvalo este viac ja sa trapim ako ty musi prejst cas pomahat si sam ako vie skus este fitnes super sa tam uvolnis :)
goccia
nastastie ho uz nie velmi lebo som v inom oddeleni, ale stane sa ze nanho narazim.
ale myslienky su kazdy den nanho stale...
no technicky som sa ja rozisla s nim aj ked ja som ho stale mala rada lebo som citila ze ma uz nema rad ako predtym. a nechcela som byt s niekym ak ma ten druhy nema rad.
ale to co zazivam teraz,... neviem citim sa stale ako v kaluzi z ktorej sa nedokazem vyhrabat. myslela som ze po case zabudnem a zivot pojde dalej ale...
lucx
to je normalne, ako sa citis, len musis tym prejst. stratila si "vas svet". bolo pre teba tazke sa s tym vyrovnat. a zrazu zistis, ze on uz sa za nim vobec neobzera a dokonca dal svoje srdce uz niekomu dalsiemu. boli to. citis sa este viac opustena. a citis este vacsie zufalstvo z toho, lebo je ti jasne, ze on uz cestu k tebe naspat ani v myslienkach nehlada. myslim, ze je to podobne ako smrt. zufalo tuzis po niekom, kto sa ti uz nikdy viac nevrati. a mozno je vyraznejsi ten pocit, ze zradil tvoje city. lebo tie tvoje k nemu este neskoncili.
muzi su ini. stres zahanaju sexom a bolest zo vztahu novym vztahom.
stretavate sa este v praci?