Kto ma skusenosti s tymto clovekom napiste blizsie idem k nemu o 2 tyzdne a neviem ako to tam fungujee dakujeeeem.....
Liecitel okolie Sabinov, vola sa Fabian
Dobrý deň , prosím Vás nemá niekto nahodou tel.cislo na p.Fabiana zo Sabinova ?ak by sa niekto našiel, bola by som mu ozaj vďačná, potrebujem sa snim s kontaktovat k vôli dcerke Ďakujem..
Dobrý deň
Mám skúsenosti s týmto človekom a neodporúčam tam ísť, keď chcete byť zdraví choďte za odborníkom a nie za šarlatanom. Skoro som ostal kalikou a ešte aj za to zobral peniaze. Tak za mňa veľké NIE!!!!!!!!
Pán Fabián je naozaj človek obdarovaný darom ,ktorému netreba ani MR všetko mi povedal a mal pravdu ! V tom čase som bola už po 4tej MR nikdy ma nevidel a povedal to čo mi zistili aj na MR na HAIDUKOVEJ V BRATISLAVE . Potom mi hrozila operácia inej časti tela poslúchla som jeho radu a som fit !!! Pôjdem za ním opäť .....a znova s iným problémom ...Už sa na neho teším....Je úprimný a ľudský ....Ale všetko je v každom z nás ..................
Ahojte, rada by som tento týždeň navštívila p. Fabiána. Nájde sa tu niekto, kto bol v posledných rokoch pri ňom? Pretože príspevky sú tu zo starších rokov a možno sa doteraz niečo zmenilo. On je jasnovidec? Vidí aj to, čo človek robí? Alebo len vidí to, čo človeka trápi? Ďakujem pekne.
Pán Fabian.
Je úplne obyčajný človek, ktorý dostal dar. Bola som u neho s rodičmi na jar roku 2004. Vtedy som už bola po dvojnásobnej operácií mozgu.
Už keď som vošla povedal mi prečo sme neprišli skôr. Upozorňujem, že ma nikdy nevidel ani o mne nepočul.!! Posadil ma na stoličku, zapálil sviečku a prechádzal ňou okolo mňa. Povedal mi všetko od môjho narodenia. Mamke vravel o pôrode, ockovi o operáciách a tak.
Veľmi mi pomohol a opäť sa ku nemu chystám.
A peniaze? Peniaze do ruky nemôže zobrať, lebo svoj dar dostal.!