Liecitel okolie Sabinov, vola sa Fabian

pšššt

halo haloooooo prosím poviete mi niekto či sa tam fess veľmi dlho čaká?lebo ja aj s mojim ockom a mamkou tam musíme íst a chcem vedieť informácie čo robí atď.

Petttra

dobry den,
prosim Vas, mohli by ste poskytnut nejaky kontakt na pana Fabiana? tel. cislo, resp. vizitku. Pocula som na nho same dobre ohlasy. dakujem za pomoc

elhimik

tiez som unho bol,normale ako v kazdej ordinacii treba cakat,kym prede na vas rad...je jedno kedy pridete,vzdy tam niekto je,on ale zoberie nakoniec vstkych,aj keby tam mal byt do polnoci....nepopieram,ze ludom pomaha,rozpraval sa zo mnou po sarisky,snazi sa vsetko obkecavat,to je jeho silna zbran,dava ale aj velmi prakticke rady,clovek si uz nieco z toho vsetkeho co narozprava vyberie.Mne osobne nepomohol,ale aspon sme si poklabosili trochu :) ved mozno o to ide nie? vyrozpravat svoje trapenie niekomu a ulavy sa nam :) a este ked tu mame caro liecitela tak to by bol v tom cert,keby sa nam neulavilo trochu :) Boli tam aj viaceri moji znami a vstkym kazal pit vela cistej vody...no tak taka rada naozaj stoji gros :) dal som mu polovicku z toho co ma v ceniku,ale neprotestoval...nie je zavisly na peniazoch a to je na nom to sympaticke,je ochotny sa vami zaoberat a nic za to necaka.....takze celkovo moje hodnotenie...ak nepomoze,neuskodi...ak pomoze tak je to fajn...

liv767

Ja som u neho bola teraz v lete aj s mamkou,presne nas diagnostikoval,trafil sa uplne do vsetkych nasich zdr.problemov.Urcite odporucam ist skoro rano,lebo sa ani nemusite dostat na rad.My sme tam boli uz o 6.30 a na rad sme prisli o 11.

evika07

Dobry den. Pocula som len same kladne dotazy na pana Fabiana. Chcela by som ho navstivit s mojim ockom,ktory ma zdravotne problemy,ale pocula som,ze je dobre k nemu ist uz skoro rano,aby sa vobec clovek dostal na radu.... Ze ordinacia je stale plna. Co je na tom pravdy? Dakujem.

w1hrj

Informácia pre tých ktorí chcú isť za liečiteľom Fabianom. Telefon na neho nedostaneme, lebo ho nedáva, ani na vizitke ho neuviedol. Treba isť rovno do jeho ordinácie a pracovné dni sú STREDA od 08:30 do 12:30 a Štvrtok 08:30 do 12:30. Býva a ordinuje v dedine Červená Voda, je to pri kostole. Druhý dom od kostola. Kostol je na kopci, dobre sa vidí, tak nie je problém ho nájsť.

w1hrj

Odpoveď pre sise.
Dobre by bolo aby ste
mi napísali na môj mail, a pošlem Vám
kópiu jeho vizitky, na ktorej presne píše
čo lieči a ako lieči. U mňa bola mechanická porucha v chrbtici, piaty stavec. On mi to napravil (bolo to dosť nepríjemné, lebo bolo nevyhnutné použiť trochu viacej sily). Praskotali tam stavce, až bolo počuť, ale ja od vtedy chodím bez bolestí a problémov, na 10 kilometrové túry. Do vtedy som len ležal (isť na WC, umyť sa a iné potreby boli veľmi problematické a boľavé, až som dakedy kričal od bolesti). Medicína my dala, injekcie, tablety, infúzie, elektroterapie, a cvičenia, posielali ma na nukleárnu medicínu, ale to veľmi málo pomohlo, viacej nepomohlo ako pomohlo.