Chcela by som založiť novu tému: Noorbiho tajomstvo, je to hlavne stravovanie update, ktore je rozdelene na tri časove useky, Ja som pred dvoma rokmi schudla 25kg, dva roky pauza pribrala som len 1kg, a od nedele sa stravujem podla toho: cítim sa výborne a hlavne nehlaujem, od 6-12 sa môže jesť čokolvek, po12-tej hod. vynechat cukry a muku a po 15-tej zemiaky a ryža, a hlavne už skoro v každom meste sú obchodiky, môžte si tam nakupiť od jogurtov pudingy, chlebik cestoviny, syr čo majú kod UP1, skuste niekto niečo prihodiť, určite sú vela žien, ktorý sa takto stravujú, a nech pridajú aj nejake dobre recepty, teším sa na každú odpoved
Norbiho tajomstvo
Nechapem, preco sa pytate uz zodpovedane - a okrem toho takto vznikaju najvacsie omyly, ked si nieco precitame nepresne vyjadrene na internete a este zle pochopime! :-) Odporucam radsej si kupte knihu, napriklad tu kucharky.cas.sk nie je draha a tam si najdete odpoved na vsetky pochybnosti.
Podla mna je to dobra dieta, ale tie pridavne latky, umele sladidla, to je cele zle...
Podla mna to nie je tahanica za nos ....je to len jednoduche rozdelenie stravy do troch kategorii - ved v podstate aj dietologovia, fitnesaci, casopisy, pisu ze kedy co je vhodne jest ...on nezakazuje ani slaninu ani klobasu len to ju odporuca si ju dat rano 12:00. Tie obchody ma preto, ze ma vyrobky len s umelými sladlami ale ti neprikazuje tam chodit nakupovat ani ja som tam nechodila ....
Obchodiky kde sa daju kupit jeho vyrokby?
Nezda sa to cudne? Je to jeho sposob ako zarobit na tom....a zase to slovo dieta preco? Tak bud je to dieta alebo zivotny styl...a asi ani sam pan Norbi v tom nema jasno, alebo ma a vas vsetky alebo vsetkych taha za nos.....ano najjednoduchsie je ist do jeho obchodu pokupovat co to da aaaaaa?......nakoniec sa vykaslat na vsekto, pretoze je to drahe a naco kupovat, a nakoniec obmedzovania...ahaaaaaaaaa ved to je dieta ))))......aj tak to vsetci skor ci neskor skoncite....toto nie je zmena zivotneho stylu tomu sa poviem inac.....je to hlavne zmena vo vasej hlave......
Nikdy sa mi nepodarilo schudnut az s Update ....ale treba si uvedomit, ze to NIEJE dieta je to skor zivotny styl ....vyrobky som od nich nekupovala lebo mam svoj nazor na umele sladidla a myslim, ze v obchode najdem vsetko co potrebujem. Je dobre si kupit knizku kde je to komplet vysvetlene a aj vsetky tabulky k tomu- myslim ze stoji do 10ecok co nieje az tak vela. Mne sa s Update podarilo dat dole 10kg + cvicenie za 3-4 mesiace ..a mozem povedat ze som jedla omnohoviac ako predtym, nikdy som nebola hladna a predovsetkym mi nikto nediktoval co mam v ktory den jest :)
vy sa naucte citat... ona tam pise ze pred dvoma rokmi schudla 25 kg a nie za dva roky...
moj otec to pouziva a schudol okolo 10 kg za neviemaky cas
zaujímava diéta,asi ju skúsim:)
chcem s aspytat?je to napriklad ok,ked si dam do tej dvanastej aj cokoladu,aj kolac,,a niejake do pecivo?
vsak si to najdite na nete. je to presne rozpisane, co do ktorej skupiny patri.
takze do 12 tej vsetko,,do tretej aj zemiakky a cetoviny a vecer bielkoviny? cukry nie?nappr.jogurt?