Norbiho tajomstvo

Príspevok v téme: Norbiho tajomstvo
tarbenka

Chcela by som založiť novu tému: Noorbiho tajomstvo, je to hlavne stravovanie update, ktore je rozdelene na tri časove useky, Ja som pred dvoma rokmi schudla 25kg, dva roky pauza pribrala som len 1kg, a od nedele sa stravujem podla toho: cítim sa výborne a hlavne nehlaujem, od 6-12 sa môže jesť čokolvek, po12-tej hod. vynechat cukry a muku a po 15-tej zemiaky a ryža, a hlavne už skoro v každom meste sú obchodiky, môžte si tam nakupiť od jogurtov pudingy, chlebik cestoviny, syr čo majú kod UP1, skuste niekto niečo prihodiť, určite sú vela žien, ktorý sa takto stravujú, a nech pridajú aj nejake dobre recepty, teším sa na každú odpoved

Ivetakajka

Ahojte. Tak ja som by som potrebovala tiež dať dolu cca 10-20 kg, všetko mám na sebe len nesprávnym stravovaním, málo tekutín počas dňa a vééééľmi málo pohybu, takže viem, čo treba robiť. Tiež som natrafila na norbi update, objednala knihu, zatiaľ som prečítala iba polovičku, ale skúsila som sa stravovať podľa neho. Na moju smolu mi to vydržalo iba necelý týždeň, no a keď som sa iba tak zo srandy po 6 dňoch postavila na váhu, boli dolu 4 kg:-DDDDDDDDDDDD Len sa mi nedarí znovu nájsť tú pevnú vôľu z toho obdobia. Takže, určite to stojí za pokus. Všetkým odhodlaným prajem veľkú pevnú vôľu!!! Aj mne, samozrejme:-DDD

merynka13

airbilly ja som pisala ze na norbiho tjomstvo kaslem :D a chudnem :)) okrem toho si myslim,ze mat stale nejake pravidla cloveka nici a akurat mu to siaha hlboko do vacku ;)

zuzaanka77

re:tulinke ahoj skus na stranke www.flora.cz ja ju pouzivam vecer, zapisem si vsetko co som ziedla a priblizne kolko som toho ziedla a potom to uz len zadam do tejto kalkulacky a ono mi to presne vypocita kolko bielkovin sacharidou tukou som prijala

airbilly

Merynka, cele zle zemiaky a ryza jedine doobeda. Celozrnne cestoviny do tretej. Potom ked tak len ten ich specialny chleba alebo polystyren. Ja mam na veceru vacsinou maso, sunku(nie mukovu) a zeleninu.

merynka13

ja si ale davam poobede len jogurt a na veceru cottage chees,alebo zemiaky,alebo ryzu...ale ked mam chut na cestoviny,dam si kludne aj tie :)