Ahojte =( mam 24.
mám problém vo vztahu, neviem ci som jeho pricnou ja alebo on, ale uz dalej plakat vazne nechcem...
Som ziarliva, lebo moj priatel ma par krat oklamal a ked sa mu snazim verit, a kladiem sem tam mozno neprimerané otazky iba sa vytoci a neodpovie mi, a s mojou snahou mu zas verit mi tym vobec nepomaha.
Dalsia vec je, ze uz sa dost dlhu dobu pri nom necitim ako zena, ani ako krasna a ani niekto pre ktoreho sa oplati vobec nieco. Nechce uz ani sex. Povedat mu to ako sa citim nemozem, lebo raz som sa snazila a dostala som odpoved, ze co sa teda viac o seba nestaram a viac nemalujem... A to, ze sa tak citim je moja vina a moj problem...
Lenze tu nejde o to, ze by som sa nemalovala, ja sa o seba staram... ale tu ide o to, ci namalovana alebo odmalovana necitim sa, ze sa mu pacim... a zial, kompliment "dnes si jebava" ma proste nepotesi...
A to, ze nemame sex ma uistuje len v tom, ze uz nie som pre neho atraktivna.
Raz nemame sex lebo je unaveny, raz lebo ho trapi praca, raz lebo ma svalovicu z posilky, raz lebo ma pdepku, ze ked nebol cvicit jeho telo je otrasne... A ked ho mame, som taka rada, ze radsej nenamietam na to, ze sa chcem aj maznat a nie len BUM BUM... Ja sa to vsetko snazim chapat, a on mi milion krat hovoril, ze to neno moja vina, ale ja to tak necitim...
Moc ho milujem, a neviem v com je chyba... Snazila sa usmievat, ked cumel na defky, sazila sa usmeivat ked ma odmietal, snazila sa usmievat, ked si robil srandu ktora urazala moje sebavedomie... ale uz nevladzem, tak som mu to zacala davat najavo, ale ked sa nahnevam alebo mu poviem, ze toto sa mi nepacilo, a na veci mam iny nazor tak bud nerozumiem srande, alebo som nevkusna, alebo urazliva, alebo ziarliva...
Bojim sa, ze sa to nezmeni... Keby som vedela co robim zle tak to zmenim... Chcem aby ma pocuval, neustale obvidnovanie aka som /niekedy ze vraj zo srandy/ mi nepovie co robim zle....