Neviem čo robím zle...

Príspevok v téme: Neviem čo robím zle...
bontyq

Ahojte =( mam 24.
mám problém vo vztahu, neviem ci som jeho pricnou ja alebo on, ale uz dalej plakat vazne nechcem...

Som ziarliva, lebo moj priatel ma par krat oklamal a ked sa mu snazim verit, a kladiem sem tam mozno neprimerané otazky iba sa vytoci a neodpovie mi, a s mojou snahou mu zas verit mi tym vobec nepomaha.
Dalsia vec je, ze uz sa dost dlhu dobu pri nom necitim ako zena, ani ako krasna a ani niekto pre ktoreho sa oplati vobec nieco. Nechce uz ani sex. Povedat mu to ako sa citim nemozem, lebo raz som sa snazila a dostala som odpoved, ze co sa teda viac o seba nestaram a viac nemalujem... A to, ze sa tak citim je moja vina a moj problem...

Lenze tu nejde o to, ze by som sa nemalovala, ja sa o seba staram... ale tu ide o to, ci namalovana alebo odmalovana necitim sa, ze sa mu pacim... a zial, kompliment "dnes si jebava" ma proste nepotesi...
A to, ze nemame sex ma uistuje len v tom, ze uz nie som pre neho atraktivna.
Raz nemame sex lebo je unaveny, raz lebo ho trapi praca, raz lebo ma svalovicu z posilky, raz lebo ma pdepku, ze ked nebol cvicit jeho telo je otrasne... A ked ho mame, som taka rada, ze radsej nenamietam na to, ze sa chcem aj maznat a nie len BUM BUM... Ja sa to vsetko snazim chapat, a on mi milion krat hovoril, ze to neno moja vina, ale ja to tak necitim...

Moc ho milujem, a neviem v com je chyba... Snazila sa usmievat, ked cumel na defky, sazila sa usmeivat ked ma odmietal, snazila sa usmievat, ked si robil srandu ktora urazala moje sebavedomie... ale uz nevladzem, tak som mu to zacala davat najavo, ale ked sa nahnevam alebo mu poviem, ze toto sa mi nepacilo, a na veci mam iny nazor tak bud nerozumiem srande, alebo som nevkusna, alebo urazliva, alebo ziarliva...

Bojim sa, ze sa to nezmeni... Keby som vedela co robim zle tak to zmenim... Chcem aby ma pocuval, neustale obvidnovanie aka som /niekedy ze vraj zo srandy/ mi nepovie co robim zle....

lochness

presne tak, zamysli sa - co na nom milujes? to ako ta odmieta? ako si z teba robi srandu? ako ta ma v podstate len na sex? ako si ta nevazi? pokial najdes na nom nejake dobre vlastnosti, ktore tieto (sakramentsky) zle vlastnosti prevazia, ostan s nim a zacni nieco menit.. pokial nenajdes, je cas vytriezviet zo zalubenosti ktora je jemu lahostajna a tebe iba ublizuje...

nie som zastanca rozchodov pre kazdu hovadinu, ale toto mi pride ako nezdravy vztah bez lasky a dovery... z toho co pises, nemam pocit ze to je tvoja vina ze to tak je, aspon nie uplne.. on ta asi prestal mat rad, mozno je s tebou len zo zvyku, ma doma zenu na ktoru zapiska a je mu k dispozicii ale ktoru si nevazi viac nez gumenu ancu..

to ze sa s tebou o tom nechce bavit o tom len svedci, aj ked mozno keby si mu spomenula rozchod, zlakol by sa a zacal ti bulikat nejake zvasty typu aaale ja ta lubim len to neviem dat najavo prepac mi potrebujem ta atd...

z toho co pises vyzera ze si obetava a milujuca partnerka, ochotna akceptovat (no mozno az prehliadat) jeho chyby a robit vsetko preto aby bol stastny... ale je jasne ze takyto pristup si on nezasluzi a ty zbytocne minas svoju snahu a lasku nanho, hoci niekde na svete (a mozno aj v tvojej blizkosti) existuje chlap co by ti modre z neba zniesol keby si sa k nemu tak spravala...

prehodnot svoj vztah, ked ho milujes je to tazke, no realita je asi taka ze on sa nezmeni a ty pri nom budes len trpiet... ver mi, rozchod bude boliet menej nez to trapenie co pri nom zazivas a aj zazivat budes pokial to neskoncis.. drzim palce aby si to zvladla zmenit nejako :)

elsa5.5

dôvera je naštrbená,vzťah na bode mrazu,zdá že priateľ na tebe už nič dobré nevidí,neváži si ťa,tam to už lepšie nebude ponižuje ťa,uráža ťa,vidí tvoje nízke sebavedomie za čo môže aj on sám je to na tebe či ti takýto vzťah vyhovuje,on si na tebe svoje sebavedomie zvyšuje,ale čo ty???

vsevedka

Myslim, ze ta chapem, ty nechces rady typu rozid sa s nim, pretoze ho velmi milujes. A myslim, si ze prave v tom je ta chyba, ze ho milujes az prilis, ver mi, on si je tym uplne isty, ako i tym, ze ta moze pokojne ponizovat a ty neurobis vobec nic, pretoze koli laske strpis proste vsetko.

Co poradit? Niekto by snad napisal otvorene s o tom s nim porozpravaj, ale myslim si, ze ze pri chlapoch typu tvoj priatel, to jednoducho nema cenu, pretoze bud sa s tebou o tom vobec rozpravat nebude a ak nahodou ano, bude davat vinu jednoznacne len tebe.

Myslim si, zial, ze uz nie si pre neho dost atraktivna (nemyslim tym uplne len na vzhlad, ved chlap moze mat doma modelkovsku babu a napriek tomu si kludne najde bokovku), ale skor tak, ze uz ta berie len ako urcitu istotu, vas zivot mu zovsednel, je pre neho stereotipny a on kedze je celkom urcite sobec vyspi sa stebou len ak on nahodou bude naladu a prepac chtic, bez ohladu na tvoje potreby (laskanie a pod.). Vsak sama pises, ze ked by si mala chut ty, tak ta odbije nezmyselnymi vyhovorkami.

A este jedna dolezita rada: On sa NEZMENI, to si mozes byt ista, ani ty ho nemozes zmenit! Jedine, co ZMENIT mozes ty, je TVOJ PRISTUP k nemu, ak sa teda rozhodnes v takomto vztahu zotrvat.
A ako, to je uz na tebe, ale v principe ide o 2 veci-zacni menit jednak seba, svoju vizaz (nemyslim tym radikalne, ze ak si sa doteraz nemalovala, zacnes chodit ako velkonocne vajicko, skor tak posupne, porad sa s kamoskami o lepsom make-upe, co by ti pristal, vhodnejsej kombinacii tienov a pod., zmen parfem za nejaky viac sexi a hlavne starat sa zacni o svoju postavu-vsak aj on chodi do posilky, tak preco nie ty, kup si rifle, ktore ti zdoraznia postavu a hlavne, necakaj na neho stale, kym si on vo svojom programe urobi nahodou cas na teba, proste zacni ZIT sama svoj zivot, sice po boku s nim, ale svoj-chod sama niekedy s kamoskou na kafe, ci film, ci plavaren, ak spolu zijete, prid aj trosku neskor ako on, nech vidi, ze si samostatna a hlavne ze mas svoju cenu, ze si mozno atraktivna i pre druhych chlapov. Skus mu ukazat i to, ze nie si zavisla na jeho sexiku a mozno casom i on sam pride za tebou so svojim navrhom.

A ak ti to vsetko s nim nevyjde a ty sa niekedy rozhodes vztah s nim ukoncit, ci ukonci ho on (sry, ale ved om moze kludne mat teraz i bokovku), tak si povies dobre, malo to tak byt a to co som investovala do svojej starostlivosti o svoje telo, sebavedomie, ci vzdelanie(kniznica, kurzy, divadlo, kino), to mi nik nevezme a mozes to zurocit v novom vztahu a raz si to snad i niekto bude vazit.

bontyq

dakujem...
isska ano je to na zamyslenie a napisala si to pekne... ale na postavenie potrebujem trosku nabrat sebavedomie, ktoré sa ale ovsem tazko najde samo...

trošku ma zaskocila ta predstava, ze to treba ukoncit... dufala som, ze je nejaka cesta ako to zmenit a pritom sa nerozist... ak som na vine ja, zmenila by som to... pravda je taka, ze kedysi by som mu povedala vsetko co ma trapi, ale najprv som si myslela, ze to prejde a som sa nechcela hadat, a teraz sa postavit bojim... alebo skor ked sa na mna pozrie s otazkou "co sa zas deje", nedokazem to zo seba vysúkať...

Nikolka_nechapem2

Nestoji ti zato trapenie ostat s nim.Takeho chlapa som mala raz na krku,a poslala som ho do kelu.Teraz mam Milacika ktoreho milujem je to perfektny chlap,viac si ani zelat nemozem.Ten tvoj si nevie vazit to co ma.

isska

zaujimavy pribeh...uplne ma dostal..bo je total autenticky takmer mojmu...:) teda rady by som tiez neake rada precitala...:) ale jedno viem...je to o sebavedomi...a hlavne nasom...a tom ze si nevieme povedat co mi chceme...a po com tuzime...a riesime vsetky veci z akejkolvek strany a uhla sa to len da...plus je tu strach ze prides o tuto osobu....asi len treba zachovat nadhlat a brat to tak...ze co ma prist pride...a viac sa neprisposobovat druhemu co ce on a co povie....povedat si razne a nahlas....co si myslim....a co cem ja....a to bude...inak nikdy nebude ...nebudu brat nase nazory ako dolezite...ale skor ako hlupane co vsetko urobia pre nich...hlupane bez nazoru a sebavedomia...je to na zamyslenie nie?

Tessy06

pišeš, že ho moc miluješ, ale ja nechapem, prečo vlastne...ponižuje ťa, uráža, vôbec mu nezáleží na tom ako sa cítiš..
žiadna úcta ani dôvera vo vzťahu..prečo neskončíte toto trápenie?