Priateľ ma udrel.....

Príspevok v téme: Priateľ ma udrel.....
Susicat

Ani neviem ako začať...Je mi to nepríjemné...S priateľom sa veľmi milujeme,žijeme spolu 3roky.Dokážeme sa o všetkom porozprávať aj milovanie je úžasné.Pri nedávnej návšteve známych som to prehnala s alkoholom a po príchode domou som chytila bezdovodny záchvat žiarlivosti.Moj milovaný sa ma snažil ukludniť,ale pri mojich uražlivych provokaciach sa neudržal a parkrát ma udrel po tvári.Ráno ma čakala iba pamiatka na tvári vo forme monoklu....Už sme si navzájom odpustili,no ja som z toho v šoku.Nikdy nikdo ma nikdy neudrel....Je mu to velmi lúto....sam bol z toho zdrvený...Momentálne prežívam pasívne obdobie,nepracujem asi 4mesiace z dovodu zrušenia pracovnej pozície,kde som pracovala ako účtovníčka.Tým že niesom núténá z finančných.dov.pracovať som sa niako zabrzdila....Moj je finančný riaditel,audítor,máme 26rokov a svet pred sebov.Zaujímalo ma len pár ohlasov či sa niekdo stretol s niečim podobným.Viem,je to takto velmi nahrubo opísané...no snáť sa najdem vo Vašich skúsenostiach....

success

ja si myslim, ze by si ho nemala hned odsudzovat, ty by si mala najlepsie vediet, ci to skutocne lutuje, ak ano daj mu este sancu, ale ak sa to zopakuje, utekej od neho

tyhfle

aj ja si myslim ze to hned nejako nezahadzuj a uvidis, ved ho poznas uz njakych par rokov tak by si mohla vediet co mas od neho cakat. ale ak sa to dakedy zopakuje znovu, tak ti radim aby si sa pratala kadelahsie od neho..

zuzana

Susicat

Moja myslim si, ze mate na tom podiel viny obaja. Ty si provokovala a on sa neovladol. Este to nemusi nic znamenat. A mozte si z tejto skusenosti obaja zobrat ponaucenie, uz sa to nemusi nikdy stat. Po prvom raze by som ho neodsudzovala. Vravim obaja mate na tom rovnaky podiel viny a mozte si z toho zobrat ponaucenie. Ale zaroven treba byt na pozore. To, ze ta udrel prelomilo akesi tabu "toto sa nesmie". Ak ta znovu udrie, tak necakaj a utekaj nech ho mas akokolvek rada, lebo potom sa bitka moze stat sucastou vazho zivota.

mucinka

ahoj,velmi som rozmyslala nad tym,ze mate zivot pred sebou..ale aky??taky,ze ta bude bijavat??vies,vravi sa ,ze ked to urobi raz,bude v tom pokracovat,....vravim z vlastenj skusenosti

nemôžem povedať

zaujímavé čítanie,máte si myslím rovnaký diel,on ťa nemal udrieť za žiadnych okolností,ovládanie je to čo robí muža mužom,a ty nepi!!,keď to nevieš to je pre chlapa,ja napríklad pijem ako dobytok, ten vždy vie,kedy má dosť.Nič hrozné sa nestalo,uvažuj prečo vlastne tak reagoval,povedali ste si to už,život ide ďalej.Už hrozne vyzerá opitý muž a žena? Videla si už ženu.Máš z toho nervy z nčnerobenia,ale ty sa musíš pozbierať a byť platná pre partnera,necítiš sa trápne,ako prívesok.