Priateľ ma udrel.....

Príspevok v téme: Priateľ ma udrel.....
Susicat

Ani neviem ako začať...Je mi to nepríjemné...S priateľom sa veľmi milujeme,žijeme spolu 3roky.Dokážeme sa o všetkom porozprávať aj milovanie je úžasné.Pri nedávnej návšteve známych som to prehnala s alkoholom a po príchode domou som chytila bezdovodny záchvat žiarlivosti.Moj milovaný sa ma snažil ukludniť,ale pri mojich uražlivych provokaciach sa neudržal a parkrát ma udrel po tvári.Ráno ma čakala iba pamiatka na tvári vo forme monoklu....Už sme si navzájom odpustili,no ja som z toho v šoku.Nikdy nikdo ma nikdy neudrel....Je mu to velmi lúto....sam bol z toho zdrvený...Momentálne prežívam pasívne obdobie,nepracujem asi 4mesiace z dovodu zrušenia pracovnej pozície,kde som pracovala ako účtovníčka.Tým že niesom núténá z finančných.dov.pracovať som sa niako zabrzdila....Moj je finančný riaditel,audítor,máme 26rokov a svet pred sebov.Zaujímalo ma len pár ohlasov či sa niekdo stretol s niečim podobným.Viem,je to takto velmi nahrubo opísané...no snáť sa najdem vo Vašich skúsenostiach....

damaxy

Budem trochu prisna ked nevies pit nepi,a priatel ta mal ulozit do postele zapchat si usi a lhnut vedla.Mna by opita a ziarliva zena nebavila,ale preto by som ju nemlatila,davaj si na to pozor reprezentujes hlavne seba.prajem vela lasky

Susicat

Zmenu seba potrebujem,a hneď!S mojim je všetko v poriadku,život ide ďalej,máme nádherný vzťah,je velmi pozorny....až moc som rozmaznavana okolim čo ma strhlo na cestu nikam.....
Potrebujem pomoc.Existuje čarovná palička?Hm,to fakt by som toho chcela asi už vela.Dúfam sa neutopim v sebe samej....

nemôžem povedať

standy,musím sa iba pousmiať a to akože sa to hovorí podľa seba súdim teba,ten kôš si zoberiem,ale to seno nechám Tebe,čau.

yxcv

Prvá chyba nebola v milencovi. Udrieť ženu sa nepatrí. Kti vie kam si to v svojej opilosti a žiarlivosti dohnala Je to poučenie predosvšetkým pre teba. Ste obaja voľní, čo ak milenec pokročí o jeden dvor ďalej?

standy

Milá susicat, prosím Ťa vôbec sa nenechaj rozhádzať s názormi Pána Nemôžem, čítala som tu už pár jeho názorov,mimochodom pripadá mi to tak, že keby robil tých 12h. ako píše, tak by sa neobjavovalo jeho meno tak často v odpovediach. Mimochodom narovinu tie odpovede sú hodné zatrpknutého primitíva. Prečítajte si čo písal o masturbácii a pochopíte. Teraz k veci. Ja si myslím, že medzi vami je ten vzťah veľmi pekný.Písala si, že obidvaja ste boli rozbití, tak si myslím, že aj on konal v afekte. Asi si robila niečo /keď si bola pod parou, ako priznávaš/ čomu chcel on zabrániť a inak sa nedalo iba Ti jednu dať. Mne sa stalo niečo v takom zmysle, že si so mnou nevedel dať rady. Robili sme si doma taký malý súkromný mejdan a keďže bežne nepijávam, tak som nedokázala odhadnúť, čo sa so mnou stane ak zmiešam tvrdé s vínom. Mimochodom neodporúčam nikomu. No a keď som bola v takomto stave, tak sa to stalo. ale ja som to klasifikovala ako neškodnú záležitosť, pretože sa so mnou jednoducho vtedy fakt nedalo. a manžel ma nechcel nechať len tak napospas. Sme spolu už 17 rokov a viac sa takéto niečo nestalo. Takže držím palce. Pa

ixo

síce neskoro ale trochu poviem,ty si si myslela,že tu každý začne obviňovať tvojho priateľa,ale ako vidím,teda čítam ty si len jedno malé rozmaznané decko,ktoré má rozum ešte na zadku a treba mu ho vyhnať do hlavy,niekedy treba aj to a tak trochu si si to aj vykoledovala.

lilianna

Ahoj Susicat...
Vedieš si teda celkom hezký život.Jasné,prečo by si neužívala ked máš za čo a s kým.O.K. Hovoríš, že pracovať nemusíš, máš z čoho žiť.Viem čo asi prežívaš... Tiež som nebola nútžená pracovať

Ja z vlastnej skúsenosti viem, že bezstarostnosť a pohodička Ti v jeden pekný deň začnú liesť krkom. Zistíš, že prestávaš odolávať stresu, odvykneš si od spoločností,rôznych akcii.
Aj ked pojdeš niekam do spoločnosti so svojim priateľom o čom budeš komunikovať? Ako je pekne? ap?
Alebo mam prachy? Nemusím makať? Viem čo hovorím.
Aj v spoločnosti ide o prestíž aj pracovnú. Aj aké má človek najnovšie skúsenosti a pracovné postavenie.Nespoliehaj sa na svojeho priateľa.Rob tak aby si bola samostatná nezávislá osoba a mala priatela a nebola jeho príveskom.
Pracuj na sebe stále .Ja ked som sa chcela dostať tam kde som ,musela som prejsť poriadnou makačkou a dalo to zabrať aj psychicky. Doplnovala som si stále vzdelanie ked som chcela dobehnúť zameškané. Niečo aj zbytočne ale radšej si poviem tak ,že raz to možno zúžitkujem Ešte šťastie, že som bola v správny čas na správnom mieste a použila som svoju intuííciu.
Prešla som krutým obdobím, niektoré veci mi vôbec nevyšli. TODAY :Stalo to všetko za to aj tie šoky.TOTO je MOJA NIRVANA:Mať peniaze, lasku, dobrú pracu
Ked TI druhý zobu z ruky. Možno ma tam hore má niekto rád... Ahlavne to zdravíčko. Držím palce:)