Dostala som od priatela retiazku s príveskom,vraj biele zlato mi tvrdil ... Nakoniec zistím že to je striebro. Akože mne nevadí že to je striebro voobecc.. Ale to ako mi do očí niečo tvrdil čo nie je pravda,mám také zmiešané pocity..Proste blbá retiazka,ale klamal . Chápete,ten princíp ma sklamal.
Čo by ste si pomysleli ?
Boze baby ja nerozumiem preco sa o takychto veciach s priatelmi/manzelmi neporozpravate...mohlo sa stat hocico mozno ho oklamali, mozno si naozaj myslel ze je to biele zlato mozno.....zbytocne polemizovat o tom co sa stalo..to najlepsie vie on.mozno si si to zle vysvetlila a nebol jeho ciel ta klamat.
Hej si zlatokopka,lebo ti vadi, ze Tvoj priatel ti zaklamal o blbej retiazke.Boze chlapi!!!Skuste si to precitat este raz a potom este raz a ked to pochopite tak reagujte s "radami".Ide o to, ze klame v malickosti-nejde o retiazku.Sama napisala, ze je to blba retiazka,ale ide o princip.Moja rada, skus zistit preco-mozno sa fakt len pomylil-aj ked pochybujem.Ale skor na Teba chcel asi urobit dojem,chlapi to asi beru podla seba, ze cim drahsi darcek tak tym viac dostanu od zeny:)A nazyvat Ta chamtivou mrchou-tak to je fakt sila-autor vyroku zrejme nepochopil o co ide.A drzala by som sa toho,ze ked klame pri takej banalnej veci,nebude mu robit problem klamat aj v inych-dolezitejsich veciach
No namiesto dohadovania ako to skutocne bolo, by si si to s nim mala vydiskutovat...napis ako to dopadlo
tiez si myslim ze bol dopleteny...nie kazdy sa vyzna do takychto veci a poznam aj vela ludi, ktori ani nevedia, ze taketo veci su puncovane..a vacsinou chalani to nevedia-lebo sa o to ani nezaujimaju
a striebro nie je bizuteria!
Ja sa skôr prikláňam k názoru, že chlapec mohol byť poriadne dopletený. Možno v obchode vyberal z viacerých retiazok a nejak si zle zapamätal, čo ti nakoniec kúpil. Stavím sa, že napr. ani môj otec netuší rozdiel medzi bielym zlatom a striebrom a ani nevie, že biele zlato je niekoľkonásobne drahšie :) Nemyslím si, že by ho v zlatníctve oklamali, to by si snáď nedovolili.
Na druhej strane, ak to urobil zámerne, tak je to na zamyslenie. Tu teraz nejde o retiazky, ale o princíp, o klamstvo. Tak sa tu nerozčuľujte, že je zlatokopka a podobne, ona rieši inú vec.
tak len on sam vie preco to urobil...my o tom mozeme polemizovat donekonecna...takze bud sa s nim o tom porozpravas a povies mu ze ti je luto ze ta oklamal a ze sa mu budes bat dalej verit alebo to nechas tak...je to len medzi vami dvomi,v tomto ti tazko radit,lebo kazdy sme iny a kazdy z nas reaguje inak...co je pre niekoho vazna vec,inemu sa javi ako banalita-vid diskusia nizsie:)
Nie sme spolu az tak krátko -8 mesiacov ale to ma potom fakt dosť málo pozná ked si myslel, že ma ohuri jedine retiazkou z bieleho zlata a ničím iným ...