čítala som že z mliečnych výrobkov sa ľahko ukladá tuk? je to pravda?
nejaký odborný názor
Mliečne výrobky = priberanie?
a dlhe nohy su z cestovin, ci zo zemiakov? :))
kedy uz ludia pochopia ze mliecne vyrobky su zdrave....a hlavne na chudnutie...su to bielkoviny, najlepsie je nizkotucne mlieko, tvaroh, jogurty a pod. samozrejme nie tie sladene kraviny
Ja mliečne výrobky milujem,jem ich dosť veľa,hlavne jogurty,cottage cheese,tvaroh. Chodím do fitka a chudnem.A mliečne výrobky obsahujú aj vápnik,sú potrebné pre kosti hlavne v mladšom veku. A jogurty jem zásadne smotanové,chutia mi,nízkotučné sa s nimi chuťou nedajú porovnať a navyše sú nadopované cukrom. Pre pár kalórii navyše sa naozaj neoplatí stresovať.
Sisi135 - ale mne smotanove jogurty nechutia. Su moc huste. A pri tom mnozstve inych sladkosti co ja pojem (fakt dost, bohuzial, i ked na mojej postave to nastastie nevidno a ani zdravi, hihi), tak tych par sacharidov v jogurte mi nic neurobi.
Nemyslim si, ze sa z nich pribera. Ja jem celkom dost jogurtov (nizkotucnych), cottage cheese, tvaroh (nizkotucny), syrokrem, tvrdy syr, mlieko (nizkotucne alebo polotucne). Urcite z nich nepriberam. Samozrejme nic netreba prehanat.
sade8 skús srvátku, super sa z nej chudne :-)))
V tom prípade nevidím problém, samozrejme všetko s mierou nepiť na litre a je to ok. A ešte dačo vhodné je voliť polotučné nie nízkotučné