jeho ex...

Príspevok v téme: jeho ex...
sisi123

zdravim vas...mam taky problem s mojim priatelom..chodime spolu tri mesiace a predtym mal stvorrocny vztah...a dnes som spravila nieco na co vobec nie som hrda:( neviem, asi zvedavost alebo zly tusak...pomerne viackrat spominal byvalu a tak..a mal zapnuty net a tak som mu nahliadla do sprav, v minulosti sa mi nevyplatilo doverovat mozno aj preto...a pisal si tam s tou byvalou..najprv normalka ako sa ma, ako sa dari..spominal jej tam aj mna, skor to vyznelo tak aby mala na co ziarlit..a potom sa jej spytal ci neskocia spolu vonku, ze rad by ju po takej dlhej dobe videl..ale zeby sa o tom nikto nedozvedel ani ja..takto napisal..ona mu napisala nieco v zmysle ze nema teraz cas...neznasam klamstvo keby sa mi to otvorene povedal, asi by mi to tiez vadilo..nemam nic proti tomu aby si vysiel s nejakou dobrou kamoskou na kavu, ale stretavat sa s byvalou s ktorou boli spolu taku dlhu dobu..nevidim v tom zmysel, iba ozivanie starych citov..este som mu nepovedala ze som to videla, strasne som sa hanbila za to co som spravila, ale asi sa oplati preverovat :/...ale zajtra mu to chcem povedat...rada by som pocula nejake ine nazory ci nerobim len ja z toho velke halo..vdaka vopred

Nikolka_nechapem2

Ahoj sisi123!Vobec sa nemusis hanbit zato co si urobila,mala si dovod.Ja som to spravila takisto,len som sa chcela uistit.Sme iba zeny,mame strach,ze ostaneme oklamene,ze nas budu muzi podvadzat,klamat a vodit za nos.Nie sme uz deti,chceme mat partnera a vazny vztah,nielen sex.Cize myslime na nasu buducnost,a ani nechceme byt samy.Urobila si dobre,ze si sa pozrela.Teraz sa o tom mozete rozpravat,a ty mozes mu viac doverovat.Prajem Vam vela lasky,stastia,zdravia a spolocnu buducnost.pa Odpis Nikolka_nechapem2

Nikolka_nechapem2

Ahojte.Mam taky maly problem,bola by som rada kedy ste my poradili,napisali svoj nazor.Mam priatela,sme spolu uz piaty mesiac.Predomnou nemal vazny vztah uz dlho.Ale je zenaty s jednou zenou ktora ma dve deti,ozenil sa s nou iba kvoli tomu aby dostal papiere pretoze nepochadza z Europy.Je s nou zenaty uz stvrty rok.Povedal mi,ze s nou mal sex predtym.Ale ako mna spoznal,tak uz rok s nou nespal predtym.Maju spolu kontakt,smsky ktore mu posiela som citala ale nic take tam nieje preco by som mala ziarlit.Ona o mne nevie,pretoze keby vedela tak by ziarlila,pretoze ona ho lubi-jednosmerna laska-neopätovana,a zacala by robit zbytocne problemy a on by nemusel dostat papiere.Nebyvali spolu,zili a ziju oddelene.Ale uz rok uplynul od toho ako podala rozvod.Este 3 mesiace a budu rozvedeny.On sa k nej sprava celkom normalne ako ku kamaratke.Bola tu zoparkrat,cize ja som tu nebola u nas doma a moje veci boli schovane.Myslela som si,ze sa s nou vyspal,a ja som len jeho hracka,ale ked som prisla domov,tak nic k tomu nenaznacovalo.On sa s nou nestretava,to viem naisto.Pretoze z prace chodi domov nacas.A sam von nechodi.Myslim,ze som zbytocne dost ziarliva.A telefonuje s nou predomnou o beznych veciach,najcastejsie o uradoch a papierovackach.Povedal,ze este 3 mesiace a vsetko toto trapenie sa skonci,ze mam byt trpezliva a nemam ziarlit pretoze ma lubi.On je dospeli muz ma 32 rokov,tak vie o zivote svoje.Ja mam tiez svoje chyby,vela krat mu pripominam minulost a zeny ktore mal a tak.On mne to nerobi.Som hnusoba,viem.Viem,ze mu niesom lahostajna a,ze ma lubi.Ale od zivota som dodnes dostala dost krat podpasovky,sklamanie,bolest,klamstvo,nedovera atd.Myslim,ze raz zacnem pisat knihu o svojom zivote,mam ho skutocne pestry na to ze mam 20 rokov,skutocne som toho zazila az az.Zle i dobre.A vzdy som si musela poradit sama a spolahnut sa na seba.Bojovala som zo zivotom dost doteraz.Chcem uz konecne pokoj,klud.Harmoniu a lasku vo svojom zivote,partnera ktory ma vie lubit taku aka som.Neviem co bude dalej,dam vam vediet.Dufam,ze mi osud dopraje trochu stastia,neziadam vela.Dakujem za nazory,rady,pripomienky.Pa Nikolka_nechapem2

sisi123

vdaka za reakcie...povedala som mu to...tvrdil, ze ani nevie preco jej vlastne pisal ale ze to nic neznamema...ona sa mu predtym ozvala kvoli praci,ze keby sa neozvala vraj by jej ani nenapisal..ale hovoril ze nechce o mna prist,ze je mu to velmi luto a uz to nikdy nespravi,ze mu na mne zalezi a dufa ze mu to odpustim a pod. od ich rozchodu preslo pol roka a potom sme sa dali az dokopy...tak dala som mu este jednu poslednu sancu a uvidim ako to bude fungovat dalej

ta3

zalezi od toho, po akom case od rozchodu s byvalou zacal s Tebou, ked ho nechala byvala po 4 rokoch a pauza medzitym nebola dostatocna, potom je dost mozne co hovori Rony, ze zacal s Tebou chodit len preto, aby v byvalej vzbudil ziarlivost, alebo aby lahsie pri Tebe na nu zabudol, cize ako zase ako hovori Rony, si akousi naplastou na bolavu ranu, ktora, podla toho, ze byvalu zacina vyhladavat, sa znoja rozjatrieva a ak je toto realita, potom by som Ti radila nic mu nehovorit o tom, co si zistila, s nou chodil 4 roky, s Tebou iba tri mesiace, to je velky rozdiel, podla mna ak nemoze na byvalu zabudnut a snazi sa o znovuozivenie vztahu, Ty s tym aj tak nic nenarobis, ak mu povies, ze si sliedila, pravdepodobne ho stratis, ja na Tvojom mieste by som s vaznym rozhovorom este pockala, uvidis, co sa bude dalej diat a potom podla toho sa zariad

TímejkaB

urcite mu to povedz...on ti klamal, ty jemu pozerala postu, ste si vyrovnani..aa este by som ti chcela povedat ze moj frajer ked sme spolu zacinali tiez si vypisoval z byvalou a chcel sa s nou stretnut aa aj s inymi cajami...moze byt ze ste spolu kratko..tri mesiace a predtym s byvalou 4 roky....mozno este nieje do teba uuplne brutalne zalubeny...chlapi su taki..ale urcite sa s nim porozpravaj, ale uplne kludne, ziadne vycitky...mozno nebude chciet povedat pravdu, ale aj z tvare mozes vela vycitat...

rony26

spytas sa ho, ale povie ti len tolko kolko chce aby si pocula...ja mam z toho taky pocit, ze si len porozchodovou naplastou alebo osobou, na ktora ma jeho ex ziarlit...ale usudzujem len podla napisaneho, ty ho poznas lepsie a jednoducho to musis vidiet v jeho spravani ci je do teba blazon alebo ta len hlupo vyuziva

sisi123

no urcite mu nebudem robit nejake sceny, ja nie som nejak extra ziarliva pokial nemam dovod..ale toto sa mi zda fakt prehnane..najviac ma zaraza to, ako je to poza moj chrbat...ved ked chce byt s nou v kontatke tak na to staci aj net...no a ta byvala tak ona jeho nechala...tak mozno este na nu nejak mysli ved styri roky je dlho..ja som sa ho pytala ci je pripraveny na vzhat, dokonca povedal ze pri mne na nu zabudol..ale to su len slova, ktorym uz neviem ci verit..jedno viem ze zajtra sa ho to musim spytat

Deria

samozrejme, ze by mi to tiez vadilo! a co sa ma s nou co stretavat? este k tomu za tvojim chrbtom! jeho city k nej jednoznacne neochladli. za to sice clovek nemoze ale ze sa s nou chce stretnut napriek tomu, ze s tebou chodi, nie je fair. este sa da rozumiet tomu, keby ho ona vyhladavala a on by jej nevedel odolat. ale on vyhladava ju!! a ty mas vycitky, ze si mu vliezla do netu....hm, keby si mu plne doverovala, tak by ta to nenapadlo, rozmyslaj. nieco nie je medzi vami v poriadku.

jajka001_

je na tebe co spravis..ci sa priznas co si spravila, ze o tom vies a spytas sa ho preco ma potrebu sa s nou stretavat...
alebo sa tvarit ze nic...
alebo sa zbalit a odist...
je to len na tebe
neviem co by som spravila ja, neviem ako velmi ti na nom zalezi, ci chces o neho bojovat, ci je charakterny, ci ta nema len ako nahrazku za tu ktora ho opustila