jeho ex...

Príspevok v téme: jeho ex...
sisi123

zdravim vas...mam taky problem s mojim priatelom..chodime spolu tri mesiace a predtym mal stvorrocny vztah...a dnes som spravila nieco na co vobec nie som hrda:( neviem, asi zvedavost alebo zly tusak...pomerne viackrat spominal byvalu a tak..a mal zapnuty net a tak som mu nahliadla do sprav, v minulosti sa mi nevyplatilo doverovat mozno aj preto...a pisal si tam s tou byvalou..najprv normalka ako sa ma, ako sa dari..spominal jej tam aj mna, skor to vyznelo tak aby mala na co ziarlit..a potom sa jej spytal ci neskocia spolu vonku, ze rad by ju po takej dlhej dobe videl..ale zeby sa o tom nikto nedozvedel ani ja..takto napisal..ona mu napisala nieco v zmysle ze nema teraz cas...neznasam klamstvo keby sa mi to otvorene povedal, asi by mi to tiez vadilo..nemam nic proti tomu aby si vysiel s nejakou dobrou kamoskou na kavu, ale stretavat sa s byvalou s ktorou boli spolu taku dlhu dobu..nevidim v tom zmysel, iba ozivanie starych citov..este som mu nepovedala ze som to videla, strasne som sa hanbila za to co som spravila, ale asi sa oplati preverovat :/...ale zajtra mu to chcem povedat...rada by som pocula nejake ine nazory ci nerobim len ja z toho velke halo..vdaka vopred

Inner

obaja robite zle a nedoverujete si. Ty mu nakukas do sukromnej posty, on ti zamerne zatajuje, ze ide s niekym von. Takze - povedz mu, co si spravila, aby ste si to vyjasnili. Pretoze teraz ste si fifty fifty.

Moj nazor na stretavanie sa s byvalymi partnermi je liberalny. Ta baba je minulost, teraz je s tebou a na to sa sustred. Partner viac oceni, ak to pochopis, nez ked mu budes robit sceny. Bud ty ta uzasna, pri ktorej bude chciet ostat, nieziarlivka. Mozno je to tvrde, ale zmier sa s tym, ze snou prezil kus zivota. To sa neda len tak zahodit. Hlavne, ak sa ti dvaja rozisli v dobrom.

Ja komunikujem s byvalymi partnermi, moj priatel tiez. Doverujeme si a klape to. Zatajovanim z jednej strany a preverovanim z druhej si to zbytocne komplikujete...