Máte niekto skúsenosti s krabičkovou dietou od harmony servisu.Rozhodla som sa,že to vyskúšam,ale rada by som vedela či už niekto týmto spôsobom schudol.
Krabičková dieta
Dobrý deň. prosím Vás vie mi niekto poradiť. Chcela by som začať s krabičkovou dietov, lenže som z Púchova a zatiaľ na webe som zistila, že na rozvoz Púchova je len jedna firma, a to www.krabickovadieta.sk.
Chcela by som sa poradiť. Existuje aj iná odporúčaná firma na rozvoz do Púchova? A ak má niekto skúsenosti s hore uvedenou firmou, je spoľahlivá a chutná?
ďakujem za príspevky
Ahojte,
je tu vela odporucani a vsetky z nich som vyskusala.aj tie, ktore tu niesu spomenute. mna vsak najviac zaujali fitness food menu. maju super pristup a po otazke ci schudnem ma zastavili a poznamenali, že nemajú radi tento výraz.vraj garantujú iba zdravú redukciu tukov.mne vsak ich strava nezaberala tak som ich kontaktovala. oni ma odporucili na meranie BMR a nastavili jedalnicek primo na mna a upravili kJ a podiel sacharidov a tukov ci co. Vtedy sa konecne zacalo darit a ja som v pase isla dole 4cm za 3 týždne.Urcite sa s nimi skuste poradit. Myslim, ze vedia co robia.
Erika H.
Čo som skúsila tak môžem odporučiť expreschudnutie.sk v balení máš pekne usporiadané jedlá na 5 dní.
Ja som sa vždy snažila jesť zdravo, skúšala hoc aké recepty a diéty ešte v puberte, čím som si spomalila metabolizmus. Zdravému životnému štýlu a fungovaniu sa venujem už dlhé roky, len keď mi pred pol rokom zistili intoleranciu na laktózu a lepok, tak nebolo pre mňa ľahké si zrazu variť inak. Nepoznám ešte toľko receptov, ktoré sú bez toho a prostredníctvom Pohodlnej diety ich aj objavujem, veľa vecí som nevyskúšala a myslela si, že robím dobre. Kolega mi odporučil krabičkovú stravu a ja som spokojná.
Ja meniť určite nebudem ;)
www.pohodlna-dieta.sk
Vážim si taktiež Ich prístup, čo považujem za veľký bonus.
Prajem veľa úspechov a spokojných zákazníkov, ako som aj ja.
Ahojte. Po vyskusani troch najlepsich firiem krabickovych diet je podla mojich skusenosti cislo 1. Pohodlna-dieta.sk . Vysoka kvalita jedal a pristup hovori za vsetko.
Ahojte baby,
ja som vyskusala uz vela firiem ale najlepsia dohoda bola a aj najviac chutila z ffmenu.sk. nemam rada cibulu a hrasok a stacilo povedat kurierovi a uz som ju v jedle nenasla.a rozvoz maju zadarmo.
Ja som skúšala chvílu od www.my-food.sk a vraj sú to tí istí ako www.dieta-rozvoz.sk a úplny Grc. Prístup kuriéra otrasny, arogantny človek, ktorý ledva pozdraví. Krabičky boli zaliate foliou, ktorá bola vela krát otvorená. No jednoducho úroveň na bode mrazu ! Teraz beriem od inej firmy a spokojnosť najvačšia. Dokonca dieta funguje, nie ako u my-food a dieta-rozvoz.
Krabičková diéta na slovensku je ešte v plenkách , v čechách je asi cez 20 firiem. Tu sú asi 4-5 firiem čo to rozváža. Najviac mi zatial vyhovuje táto > www.dieta-rozvoz.sk , mám niečo cez 120 kg a žerem ich diabeticku stravu a darí sa mi celkom , dal som dole uz nieco cez 15 kg behom 2mesiacov. To sa sám čudujem pretože žerem aj mc donald a fast food pracujem ako IT takže moc pohybu nemam. Ale krabickova dieta bola najlepsia volba od nich.
Ahojte. Niekto uz tu spominal www.pohodlna-dieta.sk , ja sa stravujem ich stravou uz 4 mesiace a schudla som 13kg. Odporucila som ich stravu viacerym znamym a chvalia a vsetci schudli. Strava je vynikajuca, jedla sa tak casto neopakuju a spoznate nove chute. Urcite v ich strave pokracujem nadalej a neplanujem menit. Vrelo odporucam ak chcete schudnut a zdravo sa stravovat.
Dobrý deň , rád by som Vám odporučil jednu stránku / službu ide o zdravé stravovanie je to určené pre ľudí ktorý chcú schudnúť ale aj pre tých ktorý sa chcú zdravo stravovať.
Sú 2 programy pre ženy 5000KJ - chudnutie a 7000KJ - zdravá strava
Pre mužov sú to 7000kJ - chudnutie a 10 000kJ - zdravá strava
Dovoz majú zadarmo , za celodenné menu pre ženu to vychádza do 10€.
Celodenné menu je z ranajok ,desiata , obed , olovrant , večera. Teda 5 jedál.
Ich stránky sú www.zdravestravovanie.sk
Odporúčam ! Hlavne v Bratislave