ja viem robim chybu...ked zahybam svojmu chlapovi s inym...no aby bolo jasne mam 21r. nemam dlhy vztah..asi dva mesiace len no velmi si rozumieme, asi konecne fajn chalan ako ma byt a naviazal sa moc na mna..no ja co som poznala niekoho uz dlhsie len zvidenia som spoznala akurat viac osobnejsie..ze tomu druhemu s nim zahybam..aj ma to mrzi :( no ked som zas s nim tak je to proste neovladnutelne..obaja ma pritahuju narovnako a aj rozumovo su dost vyspelii ...len vybrat si je tazke..tak poradte..najlepsie s podobnymi skusenostami..
Lubim dvoch muzov...a ani jedneho sa nechcem vzdat...
ani nie ze treti zvitazi ale vacsinou clovek ked sa nevie rozhodnut zostane sam
...Kde sa dvaja bijú, tretí víťazí :D:D:D:D:D:D:D
ahoojte neviem jak zacat ale ta tak poviem lubim jedneho chlapca a velmy ja ho uz poznam dlho cez fb noa le chodil zos bratom do skoli ale pak sol na sk a tedi sme sa poznali cez fb pisali sme si boli sme kamarati a tedi mi pisal ze ide tu u (GB BRADFOR) a tedi mi napisal ze ide do mojej skoli jak prisiel do mojej skoli boli sme kamarati no tedi sa to zmenilo mal frejerku chodili spolu ale jak ju drzal kukal namna no a potom sa jej rodicia doznali ze ma freajera ve skole no co ona tie 2 tyzdne ne chodila do skoli zacal sebe domna no tedi som sa zalubila a velmy a on kus aj bival kolo mne a jak sme isli domu od skoli na tim buse sme isli obidvaja aj jeho kamarati a jak mi dal pusu na pery a tedy som sa velmy velmy zalubila a furt sa to opakovalo drzali sme sa ruku za ruku daval mi pusu no ale prisol taki den ze sme sa pohadali ale ja ho furt chcela :( :( no ale jak bolo prazdniny jeho kamarat mi povedal ze ten co ho chcem ze ma lem chcem osaliet aby som sa zalubila a ze som preneho bola lem K tedi sa to koncilo :( :( a terz co uz koncime skolu terz sme si povedali pravdu .. no ja mu povedala ze ja ho chcem furt a on ze aj on no ale povedal mi ze ide na (Sk) zase :( a ze nechce mi zlamat srdce :( poradte mi co mam robit :( som stoho hotova smutim aj neviem co mam robit bo ho lubim :( :( :(
ano jeto prestne takto hovorim ze ma nelubil cele tri ,mesiace klamal mi ,a potom ket som sa vratila spet zos slovenska ket us mam inu lasku tak sa stale mota okolo mna a hovori zema lubi ze teras ano a neviem comam robit koho si vibrat lebo ten ini co mam teras co zomnov chodi tak je velmi dobri nemal ine len mna som mu prva holka a miluje len mna moj oco amama kcu jeho mam dovolene ale znim nie stim co ma sklamal lebo je vibiti ale srce ma stale za neho taha co.mam robit////koho si ,mam ,vibrat....
Cervenakova, tazko ti je rozumiet ale pokusime sa...:) To znamena, ze ten prvy, nazvime ho c.1 ti 3 mesiace klamal. A teraz, ked si spoznala druheho c.2, ten c.1 ta chce naspät a tvrdi, ze ta teraz uz lubi? Skus to opisat este raz, mozno z toho nieco pozliepame.
bolo silvester rok 2014 prisiel jeden chlapec unas ja som ho lubila ale on mna este nekcel nevedel co knemu citim tak potom zacal chodievat umojej tete atam sa to prestne stalo bolo vecer a moja sesternica ma strasovala ze su to ducki ja som sa bala a isla som kunemu sadnut a on ma chitil zaruku a ona povedala sesternica ket sa lubite tak sito povecte do ocy a on ne otpovedal nic ale tak kival zlavol ze ano tak som povedala ties ano nadruhi den sme isli von moja rodina oco mama a bratia isli na sk jasom ostala pri tete a tak sme zacali chodevat von bolo nam velmi dobre spolu velmi som ho lubila a aj lubim a le mala som taski zivot prinom stae nam nedavali pkoj zavideli a hovorili mi vecy oneho ze je vibity ze ma nelubi a le jasomsa znim stale hadala a tak som to odneho dostala povedal mi ze ma nelubi ze ma nekcel po tie tri mesiace co sme spolu chodili ze lubil tu co znim chodila a le ona ho sklamala tak sa jej kcel pomstit tak preto zomnov zacal chodit a tak som nevedela comam robit bola som fstrese bala somsa ze ho navdzy stratim a le potom povedal ze m lubi odnesneho dna mas doteras tak som isla na sk a nasal som si takeho coma lubi naozaj a neklame mi a jasom mu prva a le on hodieva unas a hovori mi stale ze ma lubi ze nech dam mu este sancu stale mi pozera do ocy a smeje sa zomnov a ja kcem bit znim stale ho lubim neviem ci onmna a le jamu us neverim ale toho chlapca coje na sk nelubim astak lebo jeho viacej prosim porate mi comam robit koho sima vibrat a skim mam ostat??
cervenakova: skutočne sa mi to často nestáva, ale z tvojho príspevku som nepochopila takmer vôbec nič :)) prepáč.
Len toľko: Na dvoch stoličkách sa sedieť nedá. Ale platí aj to, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš a asi preto, lebo už vieš, aké zradné spodné prúdy má.
mala som jedneho chlapca ktoreho som lubila nadofsetko ale on mi cele tri mesiace co sme spolu chodili klamal aja som verila zema lubi ale potom sa priznal ze lubil tu coznim chodila este pretim tak som sla na sk a bol tam chlapec ktori ma lubil a spital sa ci kcem znim chodit jasom povedala nie je dobri velmi ja som mu prva a le moja teta mi povedala ze on je lepsi lebo nemal ine jasom mu prva a le tak som povedala ano a on bol stastni apotom som sla zase anglicku apovedal mi on ze som ho sklamala a ze preco a ze teras ma ozaj lubi teras ho lubim vaic koho mam lubit porate mi toho co na sk alebo coje tu
Tak tu radšej radiť nebudem))
Logika neraz v citoch stráca význam. Môže človek radiť ako najlepšie najmúdrejšie vie a pritom to v láske neraz končí naruby
U mňa vždy boli city niečo záhadné a keď ich chcela riešiť rozumom...tak, neviem...odvtedy radšej nechávam všetko plynúť ako to samo ide a vždy sa to nejak vyvinulo, osud či život to aj tak za mňa sám mimovoľne vyriešil doriešil....veď neraz čo má človek vlastne riešiť? V citoch nikdy nie sú ani víťazi ani porazení..
Sú rôzne situácie a stáva sa všeličo, poznám aj prípad, kde traja muži majú vážny záujem o jednu ženu, chcú si ju aj vziať, chcú mať s dotyčnou dieťa, život rodinu atd a zas štvrtý muž nechce tiež o tú istú ženu prísť vzdať sa jej, atd atd...a to možno není konečne číslo tí štyria muži..
Život niekedy píše neraz neuveriteľné príbehy))