ja viem robim chybu...ked zahybam svojmu chlapovi s inym...no aby bolo jasne mam 21r. nemam dlhy vztah..asi dva mesiace len no velmi si rozumieme, asi konecne fajn chalan ako ma byt a naviazal sa moc na mna..no ja co som poznala niekoho uz dlhsie len zvidenia som spoznala akurat viac osobnejsie..ze tomu druhemu s nim zahybam..aj ma to mrzi :( no ked som zas s nim tak je to proste neovladnutelne..obaja ma pritahuju narovnako a aj rozumovo su dost vyspelii ...len vybrat si je tazke..tak poradte..najlepsie s podobnymi skusenostami..
Lubim dvoch muzov...a ani jedneho sa nechcem vzdat...
Mimulus, som zenska a vobec nechapem zenske zmyslanie v tomto...takze mame asi dvaja kuracie mozocky :D :D
Toto asi ja nikdy nepochopím :D Môj kurací mozoček asi nikdy nepochopí ženské zmýšľanie.
Reason, tam kde su dvaja, nema sa pchat treti.....Tvoj kolega urobil riadnu blbost podla mna. Neviem ako by si reagovala ty, keby prisiel k tebe priatel, ze sa do neho zalubilo dievca v praci, vola ho k sebe spat a on sa na zaklade dakeho pobluznenia ide rozhodovat, ci mu stoji opustit pevny vztah a zacat novy s dakou kolegynou, ktoru pozna akurat tak z kanclu...
Okej, ale zas na druhej strane pochybujem, ze si s priatelom mala pevny vztah. Lebo keby to bolo medzi vami naozaj velmi silne, mohol by ta pobozkat aj neviem kto a s tebou by to maximalne nic neurobilo...Mam snubenca a doteraz mi mnohi chlapi davaju najavo, ze o mna stoja. Priatelovi robia zenske to iste. Vypisuju mu stare kamosky, ze k nemu cosi citia, volaju ho vonku...A on ich len sucho posiela "do prec". Som presvedcena o tom, ze keby sme nemali medzi sebou to, co mame, reagoval by inak.....
Takze si zhodnot, ci k priatelovi citis lasku, ale skutocnu hlboku lasku, alebo len vdaku za niekore veci....To nie je laska potom...
ja prezivam momentalne podobnu, a ovela horsiu situaciu, ver mi rozhodni sa co najrychlejsie, lebo ja to odkladam, a pezivam peklo!!!
Mam priatela, je to super clovek, sme spolu styri roky, vsetko bolo skoro perfektne, strasne sme sa lubili, vsetci sa nas pytali kedy bude svatba...a tak sme sa neoficialne zasnubili, s tym ze pockame par mesiacom kym to dame oficialne najavo...
A tu sa to stalo, co nikdy nikto necakal...
Mam kolegu z prace, robime spolu uz 4 roky, on sa prave rozchadzal s priatelkou po 6 rokoch, tak sme obcas, kecali, dali pohar vinka a stalo sa... Pobozkal ma! Uplne som onemela, a v soku utiekla bez slova...Medzi nami to iskrilo uz skor, ale nikdy by som nepodviedla priatela...stale som si hovorila, a tak sa aj stal opak
Do kolegu som sa velmi zalubila, aj on lubi mna, povedala som to priatelovi, bol v soku, a takto zijeme uz 10 mesiacov
Stale hadky s priatelom, kde si bola??? Bola si snim!!!
A na druhej strane moj kolega, prepac ze som sa zalubil, ked som vedel ze mas priatela, ale prosim prespi dnes umna
Ja sa velmi trapim, neviem ako dalej...S priatelom nemam sex uz pol roka, povedala som mu, ze nemozem, kym sa nerozhodnem...
Lubim kolegu, ale priatela nejako nedokazem opustit, pretoze je mi to luto, za vsetko dobro, co premna spravil, a este stale aj robi, napriek vsetkemu...
Je to hrozne, teraz idem na 2 tyzdne prec, aby som sa vratila s rozhodnutim, pretoze takto sa zit neda!
Citim to hlavne na mojom zdravi, tato situacia ma velmi tazi, na troch!
Preto radim, ak mozte vyhybajte sa takymto veciam, a ak sa stane, tak rieste okamzite!!!!
Mne sa tiez pred cca 4mi rokmi stalo nieco podobne...Mala som 20 rokov, 1,5 rocny vztah s chalanom, o ktorom som si len myslela ze ho lubim (no vnutorne som ho nelubila - teda tak si to dnes vzsvetlujem.) zoznamila som sa s chalanom, ktoreho som v tej dobe spoznala, vyzeral super, bol inteligentny, atd. Cca mesiac som chodila s obidvomi, potom som sa s priatelom rozisla. A bola to najlepsia vec co som kedy urobila. Vsetko zle je na nieco dobre - a tu sa to aj potvrdilo..S tym druhym som chodila cca 3-4 mesiace, k nicomu to neviedlo, tak som sa s nim rozisla.Vtedy som si myslela, ze nie som typ na trvaly vztah. Noneskor som zistila, ye to tak nie je. teraz uz 3,5 roka chodim s uzasnym priatelom, s ktorym planujeme spolocnu buducnost. Poradim ti, rozhodni sa podla svojho srdca. Ale ak sa nevies rozhodnut medzi 2mi chalanmi, tak potom ani jedneho z nich skutocne nelubis. Keby to bola naozaj laska aku su zelas, urcite by si to vedela. Vela stastia
podla mna sa da lubit kludne aj dvoch. proste kazdeho inym sposobom. ja tomu verim. aj ked sa mi to este nestalo sice...
Riešenie podľa mňa je opustiť oba vzťahy a dať si obdobie pokoja, bez vzťahu, skúmajte svoje vnútro, čo vlastne chcete, dozrite do vzťahu a potom si nájdete jedného muža, lebo na dvoch stoličkách sa sedieť nedá. A prečo oboch opustiť? lebo pri pohľade na jedného sa vám automaticky už vybaví aj ten druhy a to by nikam neviedlo.
ako mozete lubit naraza viac chlapov?
to absolutne nechapem..to potom asi hodnota pojmu LUBIM TA pre vas znamena si sexi..
ja si myslim ze to ej len zle napisane lebo tymto zenam sa ty muzi iba pacia a pritahuju ich..nie vsetkych lubia.to nejde :D
opravujem " nadchýňa "
Veľmi jednoduché rozhodovanie. Ostaň s tým ktorého ľúbiš, keď píšeš, že skutočne ľúbiš len jedného a toho čo Ťa "len " nedchýňa nechaj ísť, lebo takých stretneš vo svojom živote ešte veľa.