Mam29 rokov a mam strach asi zo vsetkeho, bojim sa vsetkych chorob si ktore existuju mam z nich panicky strach, mam strach zo smrti. Vzdy ked idem k lekarovi iba na injekciu mi behaju po rozume hrozne myslienky ze aj pri tej injekcii umrem, odpadnem, ze mi daju vzduchovu bublinu do tela. Viem, ze si poviete ze som divna, ale ja uz dakedy ani nevladzem. Najviac sa bojim ed ma nieco boli a hned vidim len to najhorise a tie najzavaznejsie choroby, bojim sa taktiez o svojho manzela a o sovje deticky dve. Co mam robit? Viem, ze by som mala navstivit asi psychiatra. Chceli sme aj tretie babatko, ale bojim sa ze to nezvladnem, ze umrem pocas tehotenstva alebo pri porode. Mam panicky strach zo vsetkeho a uz ani nespavam iba placem a bojim sa a strachujem o seba a moje zdravie a zdravie blizkych lebo chcem byt s nimi stale. Viem, som hodna mozno na psychiatriu ale uz si neviem pomoct stale ma chveje doma a teraz ma uz aj pichava pri srdci a bojim sa vsetkych asi chorob co existuju. Bojim sa bolesti ked mam nejaku bolest tak placem cele dni a dostavam sa do depresii a uzkosti.
Mam strach takmer zo vsetkeho
Lulu, Ojoj - ja som z Dunajskej Stredy :-(. Meridiana - akú energetickú terapiu máš na mysli?
Ahojte všetci trpiaci strachmi, fóbiami alebo rôznymi psychickými problémami... Moja skúsenosť je taká, že veľmi často pri odstraňovaní zdravotných problémov pomocou energetických terapií, ktoré odstraňujú bloky v jednotlivých energetických centrách v tele, dochádza úľava a pokoj aj na psychickej úrovni. A platí to aj naopak, keď sa dá do poriadku psychika, zmiernia alebo odznejú aj iné zdravotné problémi...Držím všetkým palce.
Ahojte, ja zas nemám problém so sebou, ale mám neskutočný strach o svojich rodičov (deti nemám). Otec je pod kyslíkom a mamka sa o neho stará, ináč je doma chodiaci, len vonku nechodí. Začala som mať strach aj o mamku, či náhodou nemá takú a takú chorobu, posielam ju chudinku všade po vyšetreniach, aby som ja bola spokojná. Pred vianocami som sa odhodlala už aj ku psychológovi, keďže väčšinu dňa myslím len na tie mamkine a ockove choroby, neustále plačem, z ničoho sa neteším. Pevne verím, že tie nepríjemné myšlienky sa nejak oslabia a dajú nám pokoj. Držím nám palce
Lulu2011, v to pevne verím. Maj sa pekne :)
ojoj - vsak jasne, uz len to pretrpiet, ale si mlada, bude to ok
Tak na tú kolonoskopiu som sa nevybrala sama, poslala ma všeobecná lekárka. Mám nejaké tráviace ťažkosti, tiež aj hemoroidy, tak ma tam poslala, že aby sme náhodou niečo nezanedbali. Ja som tiež veľmi často unavená, už som si aj myslela, že čo to mám za chorobu, keď som taká unavená. No ale teraz keď som bola na Vianoce doma, tak som síce mala tráviace ťažkosti, ale akosi som si to až tak nepripúšťala ako keď som v práci. A aj únava zmizla. Teraz som už zase v práci, ale ešte čerpám silu z toho voľna, takže som prekvapená, že ešte nie som unavená. Asi naozaj veľa robí aj psychika. V práci som sama, takže nerozmýšľam nad ničím iným, len nad sebou.
tak to mas este mesiac cas, tu kolono si si dufam nevymyslela strachom :D nakoniec podla mna budes v poriadku aj po tej stranke, ja sice po vysetreniach so chdoila, ale na kolono len pod vyhrazkou zabitia asi, ako sa poznam, gastro detto
ojoj - vies co, ja nepracujem momentalne este a tie strachy mam, zase mam strach, ze ako sa zamestnam, ked mi pride zle v praci a tak a to chcem robit, len neviem ako, ked skor ako o 12 nie som pouzitelna, lebo ma trapi unava, proste kolotoc
To je tzv. neodôvodnený strach. Vlastne sa nebojíš ničoho, vedome, lebo vedome by si to dokázala vyriešiť ľavou zadnou. Ide o podvedomie a to sa "lieči" veľmi dlho, roky.
Ahoj Lulu2011. Ešte som nebola. Idem 2.2 na gastroskopiu a 21.2. na kolono. Ak teda naberiem odvahu. A máš pravdu, som zo Žiliny. A inak som zistila, že lepšie sa cítim, keď som doma a nemám stresy z roboty. Tak neviem, či na tieto moje "gastro" problémy nevplýva vo veľkej miere aj stres.