Mam29 rokov a mam strach asi zo vsetkeho, bojim sa vsetkych chorob si ktore existuju mam z nich panicky strach, mam strach zo smrti. Vzdy ked idem k lekarovi iba na injekciu mi behaju po rozume hrozne myslienky ze aj pri tej injekcii umrem, odpadnem, ze mi daju vzduchovu bublinu do tela. Viem, ze si poviete ze som divna, ale ja uz dakedy ani nevladzem. Najviac sa bojim ed ma nieco boli a hned vidim len to najhorise a tie najzavaznejsie choroby, bojim sa taktiez o svojho manzela a o sovje deticky dve. Co mam robit? Viem, ze by som mala navstivit asi psychiatra. Chceli sme aj tretie babatko, ale bojim sa ze to nezvladnem, ze umrem pocas tehotenstva alebo pri porode. Mam panicky strach zo vsetkeho a uz ani nespavam iba placem a bojim sa a strachujem o seba a moje zdravie a zdravie blizkych lebo chcem byt s nimi stale. Viem, som hodna mozno na psychiatriu ale uz si neviem pomoct stale ma chveje doma a teraz ma uz aj pichava pri srdci a bojim sa vsetkych asi chorob co existuju. Bojim sa bolesti ked mam nejaku bolest tak placem cele dni a dostavam sa do depresii a uzkosti.
Mam strach takmer zo vsetkeho
MERIDIANA akym sposobom liecis, ako dlho sa tomu venujes, kde posobis ako to nie je tajomstvo? Dakujem..
Natusa42 - ako sa potom cez to celé predieraš?
mirinka ja neviem,mne ani psycholog nepomohol,:(takze netusim..co by tebe pomohlo,ale vyskusaj ...mne za pol roka raz zomreli obaja stari rodicia
dievčatá myšlienku nasleduje energia, teda ako a na čo myslíš, tak sa potom cítiš, začnite myslieť pozitívne "ked tento liek vezmem, bude mi oveľa lepšie!!!", ani psychosomatický účinok nie je zanedbateľný,musíte sa naučiť programovať svoje myslenie, no najskôr je ale potrebny reset...
MIka, ja soms i vždy čítala príbalové letáky s nežiadúcimi účinkami a zrazu po prečítaní som mala všetky príznaky...Nečítaj tie letáky, iba keby Ti naozaj prišlo nejak zle, daj ten leták niekomu a spýtaj sa ho či tam taký účinok vôbec je...Keby si to čítala sama, našla by si kopec iných účinkov a zas by Ti bolo len horšie....:-/
Mala by si navštíviť psychoterapeuta, pretože si asi hypochonder :-/ Tu sa o tom dočítaj viac...
ale potom aspoň viem, aké nežiaduce účinky môžem mať :))) keby som nevedela, tak by mi bolo určite všetko možné...
mika-nečítaj teda tie letáky -:)
no ja sa k tomu všetkému bojím ešte aj každého lieku, ktorý mám brať, ešte ho nemám ani poriadne v žalúdku a už mám pocit, že mám nežiaduce účinky napísané v letáku :((
Mirinka 02- terapiu bioenergiou - prímanie energie prostredníctvom liečiteľových rúk, pri ktorom dochádza k harmonizácii celého tela a odstraňovaniu blokov v tele. Terapie sa robia buď on-line, alebo aj na diaľku.