Co mi je anorexia?dufam ze nie

Príspevok v téme: Co mi je anorexia?dufam ze nie
girl015

Ahoj!Mám 15 rokov a pravidelne kazdy den minimalne 16 razy do dna sa mi vraci uz stravena potrava v malych davka do ust.Trva to uz asi 3 roky. Neviem co mam s tym robit .Bojim sa ist ku doktorke leby si myslim ze mi povie ze som anorexicka a posle ma na gastro.Svoj problem by som nedefinovala ako zvracanie pretoze ked som raz zvracala z masnych hranoliek naplo ma a uz to islo ale toto nazvim eto dávenie je akokeby samovelne a prirodzene neviem to opisat inak.Davi ma aj ked stojim sedim ci lezim.nepocitujem pri tom ziadnu bolest ani napnutie ako pri zvracani.Ale v skole ked desiatujem 2 rozky z a6 hdin nic sa mi nedeje.Prosim vas poradte mi je to blbe !

bibi123

girl015-pekne, ze si sa odhodlala ist k doktorke, ak sa Ti vracia natravena potrava, moze Ti to sposobit kopec inych problemov, ako znicenie zubov z kyselin a pod., neboj sa gastroent. vysetrenia, nie je to sice velmi prijemne, ale da sa to uplne v pohode zvladnut:O))) inak ja som v Tvojom veku chodila s kazdou blbostou k doktorke, aby som nemusela byt v skole a ked som bola na gympli, tak som behala viac po doktoroch, ako do skoly;O)))

mataBB

preco by sa jej mala pytat ci je anorekticka? zato ze sa jej vracia potrava? ved ona nezvracia naschval a keby aj zvracia naschval a z vlastnej vole, tak s tym asi nepojde k doktorke, nie?

Sadra

pocujte.. a anorexia sa prejavuje tym ze niekto sem tam zvracia?
a po druhe - preco doktorka sa sama nespyta ci je anorekticka? alebo to nenaznaci???

girl015

pre vsetkych velmi pekne dakujem za vase nazory a vazim si ich . urcite vyhladam lekarsku pomoc. dufam ze to dajako zvladnem ked osm to uz vydrzala 3 roky.ale myslim si ze to au take vazne nebude yslim si ze mam iba oslabeny zaludocny sval a ten mi preto nedokaze udrzat potravu v zaludku dokonale

jajka001_

anorexia je ked si myslis ze si tucna a nechces kvoli tomu jest. to co opisujes ty je vazny zdravotny problem. lekarka ti urcite nepovie ze si bulimicka (to su tie ktore nasilu zvracaju)

sbear

myslim, ze mas nieco vaznejsie, ked ti ide az tolko jedla spat do ust

povedz obvodnej lekarke presne to, co si tu napisala, vypise ti listok na gastro, jedine tam ti povedia viac

nemali by ta podozrievat z anorexie a urcite sa ta nebudu pytat, ci trpis anorexiou

Najlepsie je navsevu lekara neodkladat, pretoze kym sa dostanes k obvodnej lekarke a od tej k na gastronomiu, moze to trvat dalsie 2 mesiace.
Na gastro vysetrenie nemysli, jednoducho tam pojdes rano na lacno a za 3 minuty mas po vysetreni.

girl015

pre sebaer ale mne to sposobuje kazde jedlo... a nemam to ako kyselinu... je to normalne ako jedlo.. ale je ho vzdy oiba trosku..