Ahoj!Mám 15 rokov a pravidelne kazdy den minimalne 16 razy do dna sa mi vraci uz stravena potrava v malych davka do ust.Trva to uz asi 3 roky. Neviem co mam s tym robit .Bojim sa ist ku doktorke leby si myslim ze mi povie ze som anorexicka a posle ma na gastro.Svoj problem by som nedefinovala ako zvracanie pretoze ked som raz zvracala z masnych hranoliek naplo ma a uz to islo ale toto nazvim eto dávenie je akokeby samovelne a prirodzene neviem to opisat inak.Davi ma aj ked stojim sedim ci lezim.nepocitujem pri tom ziadnu bolest ani napnutie ako pri zvracani.Ale v skole ked desiatujem 2 rozky z a6 hdin nic sa mi nedeje.Prosim vas poradte mi je to blbe !
Co mi je anorexia?dufam ze nie
Lekarka ta kazdopadne posle na gastro, aj mna poslala.
Mozes mat oslabeny sval, ktory drzi kyselinu v zaludku. Na to su potom tabletky, ktore znizuju kyselinu. Vraj to ma vela ludi.
Ja som nechcela ist na gastro roky. Jedno rano, 3 minuty to vydrzis. Do hrdla ti nastriekaju sprej, takze nic necitis.
Mne lekarka odporucila, ze nemam jest jedla, ktore mi sposobuju tento problem.
to nie je anorexia, ty mas ocividne nejaky problem so zaludkom a na tvojom mieste utekam na gastro..a doktorka ti urcite nepovie ze si anorekticka, anorekticka by v ziovte s tymto ani za doktorkou sama dobrovolne nesla