Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
Lienka 24,
lekárka povedala, že to to ok, môže to trvať do 6 týždňov. Ale cítim taký akokeby pohyb vo vnútri a potom to vytečie.
Robili mi to 12.9., odvtedy som doma na PN do 30.09., vtedy si idem po výsledky z histológie. Shine písala, že je na PN do mesiaca po zákroku. Minimálne 2 týždne by si sa mala šetriť, žiadne namáhanie, šport, stres, dvíhanie ťažkých vecí, kým sa ranka po zákroku zahojí.
VVN, ale to mas asi normalny vytok ze? To nebude moc. Takze si v pohode. To tak dlho si PN? To je normalka? Ja som myslela ze buduci tyzden uz pojdem do prace.
Ivka mozes mi to poslat na lienka2424@pobox.sk. Diiiiky moc
Aha, dakujem Ivka, ak by sa ti podarilo najst tie cviky prosim daj vediet, vyskusam co pises, lebo nerada by som v 25 rokoch mala unik mocu alebo co. Je mi to velmi trapne povedat to aj doktorovi, buduci tyzden mam ist na kontrolu, asi sa budem musiet premoct a povedat mu o tom...
Ahojte, prosim vas mozete mi niektora poradit ci mate takuto skusenost po konizacii, lebo ja zacinam byt zufala. Mam 10 po koniz., zvladla som to da sa povedat v pohode, krvacanie skoro ziadne, ale poctivo som lezala. Len od operacie mam mierny unik mocu, obcas nejake kvpaky zo mna idu same. Som z toho zufala...mala niektora z vas takuto skusenost??? Preslo to samo od seba? Neviem co robit. Vdaka ak mi niektora poradite.