Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
123jana: a preco ti to robili pod narkozou ked ti to robili LEEP? Aj mne robili LEEP ale ma len napichali lokalne a pekne za 30 min. som uz bola aj pred ambulanciou a v pohode troska som bola citliva na otrasy v aute ked som isla domov ale nemozem sa stazovat. Nepotrebovala som ani nic od bolesti a ani som nekrvacala...
Vcera som bola na konizacii, nemate sa absolutne coho obavat. Po prebudeni som nemala ziadne bolesti ani krvacanie. Jedine z coho mi bolo zle bola narkoza. Na druhy den rano ma pustili domov. Pouzili LEEP metodu.
ahojte,ivka a kolko stoji ten aloe gelly co ty kupujes,mozes mi dat teda kontakt kde ho zozeniem lacnjesie,lebo u nas v lekarni ho maju za 519,-dakujem velmi.
Na tomto linku nájdete časopis 1/2008 kde je hlavnou témou rakovina krčka maternice.
Maca,
mozem sa spytat aky si mala vysledok biopsie pred konizaciou? Ja som mala CIN II, tak sa trochu spolieham aspon na to, ze IIjka nie je az taka zla, ze histologia po konizacii by nemusela dopadnut najhorsie. Ale ktovie...velmi sa bojim toho vysledku. Ja som totizto este nerodila, a v budcnosti by som mala rada dieta. Dufam ze mi dr nepovie zlu spravu ako tebe, ze vsetko odstranit.
Ahojte ja som po konizáci 5 týždnov tiež som mala výtoky ako spomínate,moj doktor mi povedal že je to normálne lebo krčok sa hojí,do práce som išla do práce mohla som aj skor ale nechcelo sa mi.cítim sa super výsledky som mala no bol to ca in situ te štádium rakoviny ,ale odstránili mi to a okraje su v zdravom tkanive.Moj gyn.mi odporučil všetko vybrat ..pre istotu...A tak som sa isla poradit do BA OUSA na heydukovej.A tam mi povedali že je to ok,že to odstranili v pravej vchvíli a stačí to sledovat...Tak som pre istotuu vymenila gynekologa...Aby mi pre istotu nezobral aj prsník,alebo neodrezal nohu aby som nahodou nedostala rakovinu...držte sa
VVN,
mala si pravdu, dnes som bola na kontrolu a este cely tento tyzden musim byt doma. Dostala som vaginalne tablety Macmiror na vytok. Vysledky histologie by mali byt v piatok, tak uz teraz som v strese ako to dopadne.