Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
ahoj mikri...ako sa mas??Ja uz mam tu konizaciu tiez za sebou,ale sa este obavam vysledkou..vitaminy som cez operaciu vysadila,ale dnes uz som doma prvy den po operacii a rano som uz pila zinok,selen,vit E...takze ja tiez urcite budem pokracovat,tak ako vravis preventivne..urcite,ved take vitaminy nam nemozu ublizit,je to dobre aj na plet a vlasy a samozrejme pre lepsiu obrannyschopnost organizmu...a chcem si obj. ten chaparal cez RNG,musim tam zavolat a obj. si,ty si si ho tiez obj. cez tie doplnky vyzivy,alebo si to zakupila niekde v nejakej predajni???..mikri napis mi prosim ta naco su tie candimin kvapky???..a ako sa mas??kolko si uz po konizacii??uz urcite nemas nijake krvacanie,ze??ja sa velmi obavam vysledkov,velmi...dik ze si sa ozvala,som rada,tak sa drz mikri,vsetko dobre ti prajem a ozvi sa este..pa
lena251 a slniecko...ahojte dievcata,uz som doma,viete si predstavit aka som stastna..velmi,velmi...naozaj to nebolo az take hrozne,dalo sa to zvladnut,teraz tak slabo krvacam,ale na vizite mi lekari povedali,ze to krvacanie ci spinenie moze byt do 6 tyzdnov,ze je to normalne..nakoniec asi 3 dni po operacii som sa dozvedela,ze som to mala robene tou elektrickou sluckou,takze nemam nijake stehy,len je to tam zatavene,alebo zalepene..velmi sa tesim,ze to mam uz za sebou,ale teraz sa obavam ake budu vysledky,neviete co potom ak by boli zle???Pane Boze,ani na to nechcem mysliet..chcem sa vas dievcata este spytat ci neviete preco mi robili pred operaciou vyplach posvy ,myslim ze to bol jod,lebo mojej spolubyvajucej z izby robili tiez konizaciu ale jej ten vyplach posvy nerobili,robili to niektorej z vas tiez???Mozno mi to robili preto,lebo som mala predoperacnych vysledkach hnis v moci na dva kriziky,ak viete poradte mi...velmi pekne vam dakujem ze ste na mna mysleli a drzali mi prsty,dakujem,dakujem...ozvem sa este..ahojte..
No babušky ja som tu už pisala že som bola na elektro.. LEEP v Banskej Bystrici u Dr. Jendušáka. Platila som si to ale nebanujem. Fakt to dobre urobil a dal si zalezat. V decembri idem na kontrolu po troch mesiacoch tak uvidime ake budu vysledky. Evellina drzim palce. Berieš ešte ten zinok, selen, vit. C? Ja ešte stále a aj chaparal a candimin kvapky... Preventivne.
slniecko, dik. a tebe tiez pekny den aj vikend.
ahoj lena 251.svrbi ta to preto lebo sa ti to hoji.a cvicit mozes ale opatrne.pekny den
myslis, ze by som uz mohla zacat aj cvicit (aj brusaky) ci radsej este nie?
slniecko, buduci tyzden idem na kontrolu, tak som zvedava co mi povie doktor. a mam aj pocit akoby ma to aj trochá svrbelo. ale nemala som a nemam z coho nieco chytit (pred zakrokom som mala vysledky ok, a styk som este nemala).
ahoj lena251.ja som mala asi 2 mesiace vytok .tiez taky nazltkavy a trosku zapachal.ale potom to postupne preslo.tak ze sa nemusis bat.pekny den .
ahojte kocky. kedy vam zmizol vytok uplne? som skoro mesiac po zakroku a mam este taky zlty vytok. nastastie to krvacanie mi preslo.len sa obavam ci sa vobec niekedy dozijem uplneho vymiznutia vytoku.
evelina, ako sa mas, je vsetko ok? ozvi sa.