Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
fidka ... ja som uz 20 dni po konizacii, a krvacam uz len trosku, len ked idem na WC mam na papieri krv ... to asi je normalne ... vonku som bola len pre vysledky a ked som bola u gynekologicky a ked som viac krvacala na Kramaroch. Buden Ti moc drzat palce, aby si vysledky mala O.K., viem ake je to cakanie . Daj potom vediet. Drz sa !
pre katku 59..-ahoj...ako dlho si po konizácii????? ja 14-dní...., marodujem,,,ale bola som už aj na ústave..aj v očnej optike....dúfam, že malý pohyb nám neuškodí.......lebo toto mi nikto nevysvetlil.., ty si ako dlho bola doma po konizácii???? takže tiež ešte krvácaš?? a výsledky si mala aké?? ja musím pre nich ísť do nemocnice...(autobusom)-len neviem, kedy sa vyberiem, či zajtra, či v piatok....drž pršteky.....pekný dník...
dievčatá, ako dlho ste po konizácii krvácali? ja som po kon., 14-dní a stále občas krvácam, občas sa aj prejdem po vonku...pomaly
paulisia,bola som v nemocnici 3 dni.a krvacala som asi 10 dni, potom som dostala menstruaciu a po nej uz som nekrvacala.
a to si už doma???
kočky som po konizácii 14-dní..a ešte mi ide aj krv..., aj výtok mám...pomaly už idem aj von....trošku pohybu, snáď môžeme mať.., bolelo aj vás podbruško občas??? mňa bolí..a aj na zvracanie mi je sem-tam...napíšte s podobnými skúsenosťami
a v nemocnici si Leni bola koľko dní??? ja som bola včera u lekára..a dnes v očnej optike..ale poviem ti, že ísť na prechádzku...po tak dlhom čase..je namáhavé..to som prešla len pár metrov..som úplne slabá.., kočky..ktorá ste brala ASCORUTIN..alebo KANAVIT....-keď ste krvácali??? ja totiž neviem, ako dlho ho mám brať..., a Leni ty si aj krvácala?? koľko dní po konizácii???