Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

katka59

fidka ... ja som uz 20 dni po konizacii, a krvacam uz len trosku, len ked idem na WC mam na papieri krv ... to asi je normalne ... vonku som bola len pre vysledky a ked som bola u gynekologicky a ked som viac krvacala na Kramaroch. Buden Ti moc drzat palce, aby si vysledky mala O.K., viem ake je to cakanie . Daj potom vediet. Drz sa !

fidka

pre katku 59..-ahoj...ako dlho si po konizácii????? ja 14-dní...., marodujem,,,ale bola som už aj na ústave..aj v očnej optike....dúfam, že malý pohyb nám neuškodí.......lebo toto mi nikto nevysvetlil.., ty si ako dlho bola doma po konizácii???? takže tiež ešte krvácaš?? a výsledky si mala aké?? ja musím pre nich ísť do nemocnice...(autobusom)-len neviem, kedy sa vyberiem, či zajtra, či v piatok....drž pršteky.....pekný dník...

katka59

fidka ... ja som si uz mtslela, ze je to uplne O.K. ale ked sa zabudnem a viac sa pohybujem, zacnem aj trchu krvacat. Uz by so aj isla do prace, ale nechcem to prepinat. Ty este stale mas poblemy? Este si doma ?

lolitka944

dievčatá, ako dlho ste po konizácii krvácali? ja som po kon., 14-dní a stále občas krvácam, občas sa aj prejdem po vonku...pomaly

lena251

paulisia,bola som v nemocnici 3 dni.a krvacala som asi 10 dni, potom som dostala menstruaciu a po nej uz som nekrvacala.

maxikacenka

Terka..ano, som doma, bola som na 1dnovej chirurgii, cize v piatok rano som isla, ,pooobede som bola doma.
Citala som, ze niektore baby boli tyzden v nemocnici, ale im to robili asi skalpelom..mne leep metodou.

maxikacenka

Terezia 910..ja som 3den po konizacii, mam iba slabe spinenie..ked stojim, alebo sedim tak ma obcas boli podbrusko, ked lezim tak je to uplne v pohode.

terezia910

kočky som po konizácii 14-dní..a ešte mi ide aj krv..., aj výtok mám...pomaly už idem aj von....trošku pohybu, snáď môžeme mať.., bolelo aj vás podbruško občas??? mňa bolí..a aj na zvracanie mi je sem-tam...napíšte s podobnými skúsenosťami

paulisia

a v nemocnici si Leni bola koľko dní??? ja som bola včera u lekára..a dnes v očnej optike..ale poviem ti, že ísť na prechádzku...po tak dlhom čase..je namáhavé..to som prešla len pár metrov..som úplne slabá.., kočky..ktorá ste brala ASCORUTIN..alebo KANAVIT....-keď ste krvácali??? ja totiž neviem, ako dlho ho mám brať..., a Leni ty si aj krvácala?? koľko dní po konizácii???