Konizácia - mate skusenosť?

43

harmony ja som mala take iste vysledky z histologie ako ty.streda a tazka dysplazia.teraz som bola na kontrole po 3 mesiacoch a povedal mi lekar ze vyliecena budem az ked budem mat po sebe 3x negativny cytoster.este nemam vysledky z tejto kontroly takuz sa neviem dockat.

harmony

ahoj qayxsw výsledky z konizácie som mala- stredne ťažká až ťažká displázia. povedal že to bolo zistené v skorom štádiu. vlastne mi to nenapadlo vnútro maternice iba krčok a to mi odstránil.(vzorku mi bral aj z vnútra maternice preto vie že to tam nemám, a vzorka z krčka bola vybratá až po zdravé tkanivo preto asi povedal že som vyliečená.)ale strach tu bude stále ,,čo keby?" babulky držte sa a každej z vás prajem počuť to čo povedal mne!!!!!!!!!!

qayxsw

ahoj harmony..a výsledky z konizácie ti vyšli aké???????? mala si ich ok?? alebo ako zistil gynekolog, že si vyliečená????

terezia944

kočky výsledky z histologie mám zle...znamená to..teda, že konizácia bola zbytočná?? alebo to zlé tou konizáciou odstránili?? poraďte

harmony

ahjte, konizáciu mi robili 4.11. mala som potvrdený aj HPV. no povedal že to napadnuté tkanivo mi zobral a že som vyliečená. aj mna to prekvapilo ja že to len zastavia a nie zoberú. akurát musím chodiť každého pol roka na kontrolu. a otehotnieť môžem aj hneď, že neni problém.

evellina

harmony...ahoj,chcem sa ta opytat,ako to lekar myslel ze si uplne vyliecena,preco si vlastne bola na konizacii??..mala si zly cytoster?..mas aj potvrdeny HPV virus??..boze,dufam ze aj mne tak lekar povie,ze je vsetko ok,som rada,ze ti vsetko dobre dopadlo...

paulisia

ahoj..a podstúpila si aj konzáciu?? a kedy si ju mala robenú??? buď rada, že si zdrava..., ja ešte po koniz., krvácam...

harmony

ahojte, no ja som bola dnes na kontrole a gin mi povedal že sa dá povedať že som uplne vyliečená. aj vám to povedali?

fidka

katka59...-dám ti vedieť.., takže ty si stále doma?? nejdeš na prechádzku vôbec?? ja som bola akurát u gynek., odniesť správu, na pošte a včera v optike, dnes som zašla po okuliare..inak poviem ti..je to fakt ťažké...ísť potom von...normálne mi je zle.....slabá som jak mucha.., takže si po koniz. 3.týždne a krvácaš..občas,..ako to, že neberieš lieky?? mne dal gynekolog ascorutin aj te kvapky kanavit..-len neviem, ako dlho to mám brať...