Pouzivanie tamponov

Príspevok v téme: Pouzivanie tamponov
tyra

Ahojte mam skoro 13 rokov a menstruaciu mam uz 2 roky.Chcela by som vediet ci by som uz mohla pouzivat tampony a ci to nie je pre mna skodlive vzhladom na moj vek.Lebo niekde mi povedia ze je to pre mna nevhodne pokial som nemala pohlavny styk a niekde ze ich kludne mozem pouzivat.Tak teraz neviem ci mozem alebo nie!Budem velmi rada ak mi poradite!Dakujem

daniela_8129

Podla mojho nazoru mozu tampony pouzivate dievcata a zeny akehokolvek veku :) mam skoro 15, menstruaciu mam uz asi tri roky .. a takmer od zaciatku pouzivam tampony,najskor mi nesli zaviest,ale pokusala som sa uvolnit a neskor to uz islo :) najprv tie mini..neskor normal a teraz musim pouzivat super,vzhladom na silne krvacanie.. pokial viem,som panna a tampony mi zatial nijako neuskodili.. ich zavadzanie je lahke, netlacia ma a citim sa sebaistejsia a trochu lepsie ako s vlozkami .. vlozky nepouzivam takmer vobec (same, bez tamponov) .. takze mozem vrelo odporucat .. v pohode som sa s nimi dokazala aj kupat,plavat .. pomozu vam v mnohych aktivitach,ked mate menstruaciu :) vela stastia

Kiks ..

ahojte chcela by som sa opytat ze ked som nemala este pohlavny styk tak ci by som mohla kludne pouzit tampon.. ci mi to nic neposkodi ?...a radsej mini ci mozem aj normal ?..dakujem

katuska13

ahoje ja mam krami asi tak tyzden mam vplane ist v lete do tabora kde je bazen takze sa chcem opitat mozem pouzivta mini tampony ?

Aliaz

Ak si ešte panna tak používaj hlavne mimi tampony.Tampony maxi radšej neskušaj,lebo sa môže stať,že ho nevytiahneš,ale nie je to 100percentne iste.Možno sa ti to nemusi stať,ale radšej opatrnosť.Mne sa to stalo ked som bola panna.

kika

Skus si kupit tampony, ktore su potiahnute hodvabom, lahsie sa zavadzaju, aj vytahuju. Jr treba ich menit tak kazde 3-4 hodiny, ale to mas vlastne aj s vlozkami. Ja sa s tamponom citim ovela bezpecnejsie a hlavne cistejsie. Pouzivanie tamponov nema s panenstvom nic spolocne.

levička

Ja používam tampóny stále. Aj cez deň, mením ich veľmi často, tak každé 3-4 hodiny a aj v noci. Niekde som čítala, že to nie je nebezpečné, pretože v polohe ležmo sa ďaleko menej krváca. Mávala som vložku skoro čistú, prišlo to až keď som sa postavila. Ale v tvojom veku som používala aj vložky.

z

Tyra, tampóny môzes kludne pouzívat, nezálezí na tom ci si pohlavný styk mala alebo nie. To s tým nemá nic spolocné. Ani ja som nemala a pouzívam ich uz dobrých pár rokov. Ale kombinujem ich s vlozkami. Pre istotu. AHoj.