MISS 2011 - skutočná krása, alebo?

Príspevok v téme: MISS 2011 - skutočná krása, alebo?
Miss2011

práve som si prezrela profil všetkých dievčat a zaskočil ma fakt, že takmer všetky, ak nie všetky majú podľa BMi podváhu, resp. váhu nižšiu minimálne o 5kg vo vzťahu k ideálnej zdravej váhe. zarazilo ma to, vravím a pýtam sa:

"toto je skutočná krása? že dievčatá spĺňajú prehnané požiadavky na figúru a pritom zdravotné hľadisko ideálnej váhy je posunuté dozadu?"

Stavím sa, že je omnoho viac žien krajších, ktoré majú ideálnu váhu (zo zdravotného hľadiska), prípadne aj pár kíl navyše! A nie takto umelo vychudnuté ženy! Ja som takisto chudá, ale geneticky, neviem to ovplyvniť a vôbec mi nepripadá že mám peknú postavu. Chýba mi to, čo ostatným, zdravým, silnejším ženám - akási iskra, čaro, sexappeal...

Napríklad, finalistka č. 8 má výšku 171, 48kg. Ja mám 48kg pri výške 160 a som vychrtlá. Neviem si predstaviť tú dotyčnú...

cappy_

taaaak ja jednu z finalistiek poznam...a ta aj keby zjedla kona alebo kravu tak nepriberie ani gram..ak je niekto chudy, neznamena ze neje..ja by som pribratie brala, ale co z roho ked nic nepomaha...ked je baba chuda, nemusi byt hned podvyzivena..

Laura22

No neviem,mne sa zdaju rozhodne vyhladovene.A nehovorim to preto,ze by som bola tucna a frustrovana.Mam 165 cm a 52 kil,sportujem,jem zdravo,takze nemam dovod zavidiet zavidiet,som sama so sebou spokojna.

oh.my.gosh

hm, tak ja mam 173 cm a cca 51 kil a vychrtla teda rozhodne nie som - som stihla, mam prsia aj zadok, zdravotne problemy nemam a nikdy som nemala(jem co chcem, genetika). jediny kto sa kedy nad mojou postavou pozastavil boli zeny, ktore neboli prave stihle, a asi to nevedeli prekusnut. bodla mna baby na miss vobec nie su vyhladovane, ked to nema niekto dane a trapi sa hladovkami hned to vidno na hrudnom kosi a na tvari. a ony su pekne stihle. vychudnute baby boli na londynskom tyzdni mody, to uz je fakt hnus. viem ze niekto komu sa nedari schudnut a trapi sa pre to aby bol chudy nevie pochopit, ze niekto moze byt prirodzene stihly a mysli si ze musi hladovat. a fakt je usmevne ze niekedy mi len tak zena s nadvahou povie, ze jezisi to ako vyzeras, ty urcite nic nejes, pricom ja by som si jej nedovolia povedat, že preboha schudni urcite jes kazdy vecer slaninu a vyzeras hrozne, sama suncicka :)

doubledog

sutaz Miss je len vyplnou medialneho priestoru + prostriedkom, ako mozu zeny - divacky ukojit svoju potrebu ohovoravat ine zeny za to, ako vyzeraju

Laura22

Vsak su vyhladovene,ak zjedia jedno jedlo za den tak to je vela...Maju uplne detske postavicky,hlava 25 rocnej,telo 15 rocnej...

Miss2011

doubledog: Miss je vždy súťaž o kráse žien, odjakživa, to že sa pri výbere "najkrajšej ženy" zohľadňujú aj ďalšie kritéria je vedľajšie. prioritná je v tej súťaži krása, a ako vidím úplne prehnaná - ak ide o figúru...

Miss2010

ja to takisto nepozerám, už zopár rokov dozadu nie. Ale teraz mám voľnú chvíľku, tak som našla na dive.sk profil finalistiek, tak som trošku mrkla a som mala dosť z tých čísel... prehnané.