Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MISS 2011 - skutočná krása, alebo?

Príspevok v téme: MISS 2011 - skutočná krása, alebo?
Miss2011

práve som si prezrela profil všetkých dievčat a zaskočil ma fakt, že takmer všetky, ak nie všetky majú podľa BMi podváhu, resp. váhu nižšiu minimálne o 5kg vo vzťahu k ideálnej zdravej váhe. zarazilo ma to, vravím a pýtam sa:

"toto je skutočná krása? že dievčatá spĺňajú prehnané požiadavky na figúru a pritom zdravotné hľadisko ideálnej váhy je posunuté dozadu?"

Stavím sa, že je omnoho viac žien krajších, ktoré majú ideálnu váhu (zo zdravotného hľadiska), prípadne aj pár kíl navyše! A nie takto umelo vychudnuté ženy! Ja som takisto chudá, ale geneticky, neviem to ovplyvniť a vôbec mi nepripadá že mám peknú postavu. Chýba mi to, čo ostatným, zdravým, silnejším ženám - akási iskra, čaro, sexappeal...

Napríklad, finalistka č. 8 má výšku 171, 48kg. Ja mám 48kg pri výške 160 a som vychrtlá. Neviem si predstaviť tú dotyčnú...

hahaha___

netusim, co sa jej odohrava v hlave, ale nasledovala jedno po druhom, takze myslim, ze si to dopredu rozmyslela, lebo dovtedy jej jej postava neprekazala, ved ani nemala preco...

Inner

Laura, ten druhy odstavec som neadresovala tebe, to uz bolo vseobecne, viem, ze si nepisala, ze su hlupe, to aj len na margo inych diskusii, kde pisali ludia podobne nazory.

hahaha, to schudla kvoli miss alebo kvoli sebe? Lebo je to rozdiel. Pochybujem, ze by ju do miss vybrali, keby mala tych 12 kg navyse. Tam by vybrali len chude baby a ziadne ine, ktorym daju podmienku schudnutia do niekolkych tyzdnov. Ak to ale urobila kvoli miss, tak je to trosku zvlastne a nerozumiem tomu.

Sue..

trochu divne pocitat finalistkam Miss BMI,ktore je aj tak poriadna somarina kedze vobec nie je objektivne...

tie baby su podla mna pekne a prirodzene stihle ja som si teda ani na jednej nevsimla,ze by vezerala vychudnuto,podvizivene,nezdravo...

hahaha___

ja poznam jednu z finalistiek a viem, ze schudla minimalne 12 kg, predtym bola pevna a mala velke prsia, teraz je to kost a koza, ziadne boky, rozhodne predtym vyzerala lepsie, ale co uz... cize tvrdenie "bezpecne ti viem povedat, ze tie dievcata nie su vyhladovane. Schvalne tam vyberaju take, ktorym chudnut ani hladovat netreba", mozno vacsina je taka, ale o tej jednej to viem.

Laura22

Inner,pozor,ja som nepovedala,ze tieto slecny su "blbe" etc etc...

Ja si sem-tam zahosteskujem,a s tretavam sa aj s kockami z modelingu,vacsina z nich nie su ziadne hlupe pipky ani nahodou,ale viem,ako sa stravuju a su vyhladovene,to moj nazor na tieto slecny.

xy:)

ok smajliqa.. ja sama som stihla, ale toto ma az rozosmialo.. nikto nepotrebuje byt ultrastihly a naozaj sa na tom neda nic zavidiet. autorka zrejme poukazuje na divny trend, byt co najstihlejsi, lebo je to zevraj najkrajsie. vzdy budu chudi, vychudnuti aj tlsti ludia, ziadny extrem nie je dobry, ale vzdy by malo byt prvorade zdravie.

Inner

Laura, bezpecne ti viem povedat, ze tie dievcata nie su vyhladovane. Schvalne tam vyberaju take, ktorym chudnut ani hladovat netreba. Bolo by s nimi iba viac prace. Mala som tam spoluziacku, tak viem nejake to info. Vitazka je dopredu urcena, ide len o biznis, to ti je snad jasne. Tie dievcata neobvinuj z toho, ze nejedia len preto, ze splnaju iste podmienky...

Miss je vyber slecien do modelingu, aby sa mohli "predavat" a aby propagovali iste produkty. O ich blaho ani nikomu nejde. Su len prostriedkom na obohatenie sa podnikatelov. Jedno, co mi vsak maximalne prekaza, su reci typu: su to vychrtliny alebo su to blbe pipky. Ani nahodou. Vacsina z nich su zeny, ktore maju s modelingom skusenosti a posielaju ich tam agentury - zase len preto, ze potom je s nimi menej prace. Blbe ani zdaleka nie su, ale zial, slovenske myslenie je stale neprajne a ktokolvek, kto je medialne prezentovany uz musi byt zlatokopka alebo mat bohateho ocinka. Ked sa chce, vsetko sa da. A ak tie dievcata bavi modeling, nech tam idu. Daktori si len sedia na zadku a fnukaju. Tieto aspon sebou pohli. Budu mat aspon nove zazitky.

smajliQa

xy,,,, ja nehovorim ze im treba zavidiet.. nikoho som nechcela urazit, len hovorim,,, ze vzdy kritizuju tí ludia, ktorí by mali najmenej.,.