MISS 2011 - skutočná krása, alebo?

Príspevok v téme: MISS 2011 - skutočná krása, alebo?
Miss2011

práve som si prezrela profil všetkých dievčat a zaskočil ma fakt, že takmer všetky, ak nie všetky majú podľa BMi podváhu, resp. váhu nižšiu minimálne o 5kg vo vzťahu k ideálnej zdravej váhe. zarazilo ma to, vravím a pýtam sa:

"toto je skutočná krása? že dievčatá spĺňajú prehnané požiadavky na figúru a pritom zdravotné hľadisko ideálnej váhy je posunuté dozadu?"

Stavím sa, že je omnoho viac žien krajších, ktoré majú ideálnu váhu (zo zdravotného hľadiska), prípadne aj pár kíl navyše! A nie takto umelo vychudnuté ženy! Ja som takisto chudá, ale geneticky, neviem to ovplyvniť a vôbec mi nepripadá že mám peknú postavu. Chýba mi to, čo ostatným, zdravým, silnejším ženám - akási iskra, čaro, sexappeal...

Napríklad, finalistka č. 8 má výšku 171, 48kg. Ja mám 48kg pri výške 160 a som vychrtlá. Neviem si predstaviť tú dotyčnú...

cinni

vsetky "baculky" hovoria,.."NECH NAS BERU TAKE, AKE SME, VYZOR NIEJE DOLEZITY".."NEMOZME ZA TO ZE MAME VIAC KIL,JE TO GENETIKA..." ale co keby ste aj nas "vychrtliny" brali rovnako..tiez nas berte take ake sme, tiez mame nejaku genetiku... ja keby som sa aj nalievala majonezou od rana do vecera, tak budem furt podvyzivena...ja za to nemozem,tak co teraz..moje telo je s tym vysporiadane, toto je MOj normal,..co ak je aj ich?myslim, ze nase modelky su na tom este dobre..ked porovnam so zapadnymi prehliadkami

oh.my.gosh

hm tak aj neviem, stihle baby su normalne diskriminovane :) hrkajuce kosti a ploche hrude maju mozno anorekticky. ja napr. mam 3ky-3,5ky prsia a som spokojna, ja zas nezavidim zenam mega prsia, ktore nebyvaju najpevnejsie , ked vidim na kupalisku ake maju niektore na brusku sunky, velke makke zadky. a to vobec nemusia mat nad 100 kil. ale je to vec vkusu

xy:)

ja by som nemenila ani s jednou finalistkou, ak sa to niekomu paci, prosim, zavidiet tym babam moze iba chory mozog a dievcence so 100 kg a vyssie. smaliqua, co mame zavidiet? hrkajuce kosti a plochu hrud? wow, to je teda terno:D

miss2011

smajliQa - to vôbec nie je o tom, čo píšeš. ja mám takú istú postavu ako ony a vôbec sa mi to nepáči, vôbec to nie je pekné, ženské! A pochybujem, že sa to páči nejakým chlapom, možno výnimkám. Môjmu chlapovi sa to rozhodne nepáčilo aká som bola chudá!

miss2011

pri finalistke č. 8 vychádza BMI 16,4!! čo je 13kg podváha - podľa mňa je toto moc!

V tejto téme mi nejde o to, rozoberať, že žena nemôže pribrať, lebo je tak geneticky postavená. Ale o tom, prečo do tejto súťaže vyberajú práve takého typy - veď to je choré! a chorý je tiež potom príklad pre mladé pubertiačky!

smajliQa

podla mna maju pekne postavy, ci uz hladuju alebo nehladu je ich problem, a vas problem je ten, ze by ste chceli byt na ich mieste a stat pred tisickami dovakov.. to je cele....

mimochodom, ak uz ide o tu krasu, dalo by sa polemizovat ci su krasne, ale nie kvoli postavam, ale kvoli tym niektorym hnusnym fakt ze xichtom...niekedy az hruza...

miss2011

oh.my.gosh: ... ved ja som takisto genticky chuda, jem cokolvek, vecer si casto aj slaninku davam, ja z nicoho nepriberiem, ale vzhladom na moje pomery 160cm/48kg si pripadam dooost chuda, a preto ak si vezmem rovnaku vahu a vysku 170 ja neverim, ze dotycna moze vyzerat lepsie (silnejsie) nez ja!!