Kolko by som mala vážiť? 180cm

jankaaaaaaa

wawawa: presne ja som natom rovnako. chuda sice som, ale vsade kde sa chytim mam len tuk, maake mam vsetko.. svaly ziadne. treba v prvom rade aspon rekreacne cvicit , to je dolezite. ja pomaly zacinam cvicit doma a ked bude lepsie pocasie pojdem sa korculovat a bicyklovat. dufam ze sa to zlepsi :D

wawawa

takže ja mám 17 r., 177cm a 55kg, každý mi závidí moju postavu, lenže ja mám problém v tom, že nemám svaly len tuk. neviem či chápeš, čo tým chcem povedať. nie že by som bola tučná!! to určite nie. ale nemám žiadne svalstvo. myslím si, že nech máš akúkoľvek váhu, dôlžitá je dobre vyformovaná postava

xyzz

lenka nemyslím si, ja si nepripadám nejaká veľmi chudá a vidím, že ešte tam je niečo, čo by mohlo ísť dole.

mina789

zalezi od rozlozenia vahy ... ale podla mna 70 urcite :) sudim to podla seba, kedze mam 173 a 60kil a stale mam pocit, ze mam malo :DD

lenka789

takže ja mám pri mojej výške 67kg .. a každy hovorí ze som stihla .. len tie mensie tuk.vankusiky ... a preto som sa chcela spýtať vás , ako ste na tom pri takejto výške . dakujem za odpovede .. a

Beskid : nie je na taku vysku 55 príliš malo ?? ..