Kolko by som mala vážiť? 180cm

Tomas12345

dobreuz :

Súhlasím s ahjaj.

50 kilometrový beh je viac než maraton ktorý má 40 kilometrov. Ty snád beháš maratony skoro každý den a ešte k tomu do troch hodín, čo je 16 kilometrová rýchlost ? Zavána to výmslom. Už rýchlosť väčšia než 12 km/h je urcena len pre profesionalnych bežcov, 18 km/h sa už blíži maratonskym bežcom avšak ani tí nebehaju maratony skoro každý den ale len určité dni.

Rýchlo chôdza sa definuje ako chôdza ktorá je rýchlejsia než 6 km/h, chôdza o rýchlosti 12km/h sa dá považovať už za taký polobeh, niečo podobné ako čo športuje Martin Toth. Ist takto 4 hodiny to chce naozaj mimoriadnu kondíciu.

Mna by len tak zaujímalo ako môže obezná žena ( ktorá sa pravdepodobne ani moc nehýbe) dávať 50 kilometrove trasy, a to denne (alebo každý druhý den ) ? Fyzicky by nezvládla ani pätinu trasy chôdzou. Je to proste prakticky pre dotyčnú nereálne, nehovoriac o časovej nereálnosti.

dobreuz

Nech si ani nerobí decko, OMG chudák to dieťa, veď bude obézne ako ona keď nie ešte viac a 10 km na bicykli to má byť fór? A nie, pohyb je dôležitejší ako strava, ja niektoré dni zjem aj 15 - 20 tisíc KJ a nepriberiem ani kilo, pretože idem 50 km do kopca a k tomu aj 6kg záťaže, tvrdý tréning robí divy, môj naj čas na 10 km je 32:50 minúty takže o tom daco viem a nie jak ostatný čo si myslia, že sú majstri sveta keď dajú 5 km pod 1 hodinu :D :D Aj tak podľa mňa sa tá 83 kg tučibomba už neozve, pretože cvičenie čo jej radím ja jej nevonia, radšej pôjde jesť klobásky a čipsy.
Ps: inak ako viete že bude mať dieťa? Prečo by každá ženská musela mať decko?

ahjaj

dobreuz, tie údaje o svojej váhe nenapísala pre Teba, aby si ju kritizoval, ako vyzerá. Urobila to sama pre seba, aby jej niekto pomohol a nie jej pridával mindráky. Nič extra makať nemusí. Primeraný pohyb nie je 50 km denne.
Ja mám napr. dvakrát denne 5 km na biku do práce a počas dňa 10,000 krokov pešo, plus 15 minút cvičenia na chrbticu a keď by som chcela schudnúť, zmenila by som iba stravu, teda - vyradila by som chlieb a múčne výrobky a schudla by som. Práveže pohyb robí menej, ako strava. Nemôžeš očakávať, že Ti bude denne trénovať ako Ty, a čo má potom robiť, keď sa vydá a bude mať dieťa? Odkiaľ naberie toľko času? Preto primeraný šport, ktorého sa nemusí vzdať, a ktorý nie je časovo náročný. Prechádzky zvládne aj s dojčaťom v kočíku, resp. so závažím v babyvaku.
Na hodinku a pol dvakrát do týždňa jej niekto na miminko dozrie, či už manžel, svokra, alebo matka, či kamoška, ak si zájde na krytú plaváreň si zaplávať.

dobreuz

Ahjaj ale práveže chodím, a nie ako turistiku ale ako tréning lebo rýchla chôdza posiluje tiež a ešte k tomu si dám aj 6 kg záťaže na nohy ale hlavne behám a moj rekord je 100 km na jeden beh takže nech nefňuká a nech robí dačo zo sebou lebo aby mala žena alebo dievča 83 kg tak to je extrém.

ahjaj

dobreuz
ani ty nechodíš na tie 50 km túry denne, ale raz za čas. Turistika je fajn šport, pre toho, komu sa páči.

dobreuz

Inak strava je len 20% úspechu, takže nech pekne maká na sebe, je hanba aby vážila 80 kg, veď to je hrozná obezita!! Ale aj tak pochybujem, že sa ešte ozve do tejto témy vôbec.

dobreuz

Tomas akože really? 50 km dám do troch hodín(samozrejme večer kedy mám najviac energie ) a rýchlou chôdzou za 4 hodiny a to nie som profesionálny bežec a že načo to je dobré? Na získavanie kondície a na chudnutie tiež, ak chce človek schudnúť, musí vydať viacej energie ako prijme len tak btw.

Tomas12345

dobreuz :

Si robíš srandu ? Kto dá denne 50 kilometrov ? Chôdzou by to bolo 10 hodín, a behom asi tak 5 hodín. Prakticky nereálne.

Ku chudnutiu stačí nejest mucne jedlá a ostatné jedla jest v normálnej dávke a tie kilá pojdu nadol, žiadných 50 km nie je potrebných.

Tomas12345

Youngwoman :

Zcela stačí ak postupne vynecháš vsetky mucne jedla a kilá pôjdu nadol. Ostatné jedla jedz normálne.