Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko by som mala vážiť? 180cm

ahjaj

youngwoman,
do zápisníka si zapisuj, čo za deň zješ. Sama budeš vidieť, čo je zdravé a čo nie a či neješ niekedy zbytočne len z dlhej chvíle. Do kávy si nedávaj cukor ani klasické umelé sladidlo. Z cukru priberieš, umelé sladidlo je na sacharínovej báze, čo dávajú do jedla aj ošípaným, aby im zvýšili chuť do jedla. Takže med alebo stéviové sladidlo do kávy.
Žiadne sladené nápoje. Voda, alebo čaj.
Okrem toho krokomer a nastav si 10 000 krokov za deň. 2-3 krát do týždňa si zvoľ nejaký šport, ktorý by sa Ti páčil.

pomocnica

pomoc14 - určite nemusíš chudnúť. Kľudne by si mohla aj pribrať. Jedz všetko na čo máš chuť, môžeš si zašportovať a takto. :) A užívaj si ideálnu postavu podľa mňa. :)

Opcan

Netreba sa tým zaťažovať až príliš, lebo to nie je zdravé. Čo je ideálne? Pre koho je to ideál? Ja mám dva metre na výšku a dva metre na váhu a moja žena má meter na výšku a meter na váhu a váhu neriešime. Je síce pravda, že ju skôr preskočím ako obídem, ale kašľať na to.

pomocnica

Vikina555- No ja sa riadim tiež tým, čo vravela tuto doktorka- takže by si ani chudnúť nemusela...Lebo si ešte chudšia ako by si podľa toho mala byť, ale vyzerá to tak, že si štíhla. :) Koľko máš rokov? Ale keď začneš cvičiť, tak si môžeš lepšie vyformovať nohy ale proste celkovo postavu, ale je možné, že aj priberieš, ale tebe to vadiť nemusí. :)

Vikina555

Ahojte,meriam 158 cm a vážim 38 alebo až 40 kg chcem schudnúť zo stehien a zadku je táto váha normálna?