kolko by som podla vás mala vážiť na výšku 180cm ? .. viem že to závisí aj na štruktúre tela , ale čo si vy myslíte ?? ...aby som bola štíla .. :D
Kolko by som mala vážiť? 180cm
Má 161 cm čiže má mať max 50 kg aj to je už dosť.
dobreuz :
Minimálne 30 kilo ma dotyčná schudnut ? Z 80 na okolo 50 kíl ? Ako podvýživená zas naozaj vyzerať nemusí. Neviem akú ma výšku ale predpokladam že okolo 170 cm, takže zcela stačí ak schudne pár kil.
Ludia chudnu i bez sportu, poznám vela ludí ktorí ked vynechali postupne mucne jedla tak schudli. Cim to asi bude ?
Stále si mi nevysvetlila ako môže obézna žena (pravdepodobne ) bez kondície začať behat 50 kilometrové trate ? Odkial zobere 5 hodín času nazvyš ked chodí ešte aj do práce ?
dobreuz, sak ona pisala, ze podla premavky a ci nejde tedy vlak a ze do kopca a z kopca. Behom by si to nedal, ak by tam boli auta a vlak. Ved ona ide do prace a naspat. Nie sportovat. A potom nevies ani aky ma zdravotny stav, pisala daco o uraze, ci co.
5 km na bicykli za 25 - 30 minút? Veď behom dám do 15 min.
dobreuz - tá otázka, že 10 km na bicykli či má byť fór tam bola napísaná zo srandy?
Ráno dorazím do práce za 25-30 minút, podľa premávky, a či nemusím čakať pri závorách, kým prejde vlak. Naspäť rovnako. Medzitým idem do kopca, oboma smermi. Na začiatku som bicykel do kopca tlačila, teraz je ok. Žiadny z kolegov to nerobí. Všetci chodia autom. A kým ja sa chodím cez prestávky prechádzať, oni si idú zapáliť.
dobreuz
Ak chce niekto schudnúť, najprv zmení stravu. Z toho dosť schudne. Ak dbá o dostatok bielkovín, schudne iba z tukov a nie zo svalov. Potom začne trénovať. Posilní sa svalstvo a pribudne svalstvo, človek priberie. A môže sa niekedy aj začať stravovať ako predtým, pretože svaly viac spaľujú aj počas spánku a zlepší sa metabolizmus.
1. krokom k výraznejšiemu chudnutiu ako nejaké 3 kilá, je však zmena stravovacích návykov. 2. krokom je posilnenie svalstva. 3. krokom je budovanie nového svalstva, vďaka ktorému sa zmení metabolizmus.
Nič neschudnú, nezmysel, chcem vidieť jedného človeka čo bez pohybu schudol 30 kg mudrlant! Lebo ona potrebuje minimálne toľko schudnúť. A že 2,4 km/h nie je rozdiel? To akože sa mám smiať či čo? Pri 50 km trati to je rozdiel okolo 8km - t.j. že on by bol už v cieli a ja sotva 42 km by som prešiel a áno mám kondíciu môj rekord je 100 km na jeden beh so fuck Einstein toto milujem, keď niekto, kto nemá ani 10% kondičky z mojej ma tu poúča.
Ps: aj tak si to tá 83kg osoba určite ani neprečíta.
dobreuz :
(Ach bože Tomáš, maratónci behajú 21 km/h (tí najlepší) a priemerný 18 km/h a to na 42195 m.)
No však ty údajne beháš 16 km/h takže to je skoro rovnako ako priemerný maratonec. Naozaj ty preto neverím že dávaš vzdialenost dlhsiu nez maraton takýmto tempom každý den.
(Matej Tóth išiel 14,4 km/h rýchlu chôdzu a to na 50 km takže zase dristy,)
Ci isiel 12 km/h alebo 14,4 km/h to až taký velký rozdiel nie je, nič to nemení na fakte že na to treba obrovskú kondíciu.
(ja viem asi lepšie keď mám nabehaých (beh aj s rýchlou chôdzou) už 16000 km za 3,5 roka a to som začínal od nuly lebo na začiatku 2015 som ledva 1km odbehol. Takže úplne chill rýchlou chôdzou idem 13 km/h s 6 kg záťažou a beh 15 - 16 km/h takže najprv si treba zistiť fakty mojko. A vydržím max 8 minút bez dychu len tak btw. )
No ja naozaj neviem či sa ty v športovaní vyznáš ked radíš obéznej žene (s pravdepodobne slabou kondíciou) aby začala behať 50 kilometrové trate. Ktorý tréner či doktor toto dotycnemu poradí ?
(Pohyb je teda oveľa účinnejšia cesta k chudnutiu a aj k naštartovaniu metabolizmu, s tou stravou je to len výhovorka a výmysel pre lenivcov aby nemuseli makať na sebe.)
Nie je, a opakujem, ako je možné že ludia schudnu ak vynechaju mucne jedla, a to pritom ani nešportuju ?
Ach bože Tomáš, maratónci behajú 21 km/h (tí najlepší) a priemerný 18 km/h a to na 42195 m. Matej Tóth išiel 14,4 km/h rýchlu chôdzu a to na 50 km takže zase dristy, ja viem asi lepšie keď mám nabehaých (beh aj s rýchlou chôdzou) už 16000 km za 3,5 roka a to som začínal od nuly lebo na začiatku 2015 som ledva 1km odbehol. Takže úplne chill rýchlou chôdzou idem 13 km/h s 6 kg záťažou a beh 15 - 16 km/h takže najprv si treba zistiť fakty mojko. A vydržím max 8 minút bez dychu len tak btw. Pohyb je teda oveľa účinnejšia cesta k chudnutiu a aj k naštartovaniu metabolizmu, s tou stravou je to len výhovorka a výmysel pre lenivcov aby nemuseli makať na sebe.
dobreuz :
ahjaj má pravdu že strava je dôležitejšia než pohyb, ako inak potom vysvetlíš to že človek ktorý je tučný a nehýbe sa schudne len vdaka tomu že upraví jedálnicek ( vynechá múčne jedla ).
Ty máš jednoducho dobrý metabolizmus, môžeš zjest hocico a nepriberieš takmer nič. Ja to mám podobne a vždy som to tak mal že mohol som zjesť hocico a nepribral som a to som ani žiaden pohyb nemal.