Objednávala som si pneumatiky cez internet a spolu aj s dopravou to malo byť 110€. Dnes prišiel kuriér a doniesol mi jednu a platila som za ňu 6€. Na internete som pozerala v stave objednávky a je tam že bola uhradená ale ešte nebola vybavená. Príde mi ešte tá jedna pneumatika a budem platiť zvyšných 104€? Môžem to aj potom neprevziať, bude mi účtované tá jedna ktorú už mám doma? Keď som tu zásielku dnes prebrala za 6€ a cena mala byť 52€ za jednu + 6€ doprava, nemôžu už pýtať peniate? PS: objednávala som len 2 pneumatiky
Pneumatiky
mne sa tiez osvedcili pneumatiky barum, tie posledne zimne som si objednala cez net (tusim odtialto: www.pneumatiky-pneupex.sk ak by to niekoho zaujimalo..ale maju tam fajn ceny aj dodanie do 24 hod, co sa oplati) a za tuto zimu boli super ;)
Jarmila33: mam uz dlhsie letne pneu barum, zo zaciatku sa mi zdali ok ale ako zostarli ( po 4-5 rokoch ) aj ked este nie su zodrate, strasne sa za mokra smykaju.
Jarmila33
boze moj, pneumatika je to jedine co ta drzi na ceste, tak tam nesetri!! naj naj dolezitejsi clanok v bezpecnosti..
Ahojte vsetci! Viem, ze to velmi nesuvisi ale zaujimalo by ma ake mate skusenosti so znackou pneumatik BARUM. Na nete vychadzaju celkom lacno, tak o nich zacinam uvazovat. Oplati sa kupit si ich? Dakujem za kazdy nazor. Pre informaciu, chcela by som si ich objednat odtialto: www.pneumatiky-pneupex.sk
no napriklad tento rok bola dost usnezena zima aj tu v blave
jj, len ak je sneh, ta suvisla vrstva tusim vtedy treba mat zimne :)
no ja len ze ci to nie je taky typicky slovensky beeeemweeckar, ze ma BMW s najmensim motorom a najnizsej vybave :D
pretoze 80% BMW u nas prave tak jazdi :)
a to je potom smiesne dost :D
ale ak ma aspon cistokrvne BMW, tak je to pochopitelnejsie :)
lost-tak on ma teraz riadne supy 20tky elektrony, takze pochybujem, ze by siel do nejakych 17tok a na to nasnezenie 3x do zimy sa mu necudujem, ze nechce zbytocne vyhadzovat, ked navyse zenu ma doma a ta ma tiez auto, takze keby bola velka kalamita, asi jej ho skonfiskuje:O)
jajka-myslim, ze zimne nie su povinne, len ked je suvisla vrstva snehu na ceste, lost nam to vysvetli, on si nedavno robil autoskolu:O))) a vyzera to uplne normalne, pri tak velkom rozmere ich aj tak musi casto menit, lebo sa to rychlo derie. Moj priatel ma tiez tu 7mu a ked mas milion zabezpecovacich prvkov, tak nejaky extremny smyk nemozes dostat, predsa je to lod, co ma vsetky 4 kolesa od seba daleko vzdialene:O))) samozrejme nemozes ist 60tkou do 90stupnovej zakruty:O)))
hej to musi vyzerat :) a co na to policajna kontrola? ved musis mat zimne a mali by byt rovnake, to uz ako vyzera ked ma tri ine :)o tom ako to potom jazdi uz nehovorim
lost-rezervna byva tenka-len dojazdovka, plnehodnotna by ti zabrala cely kufor:O)))
jajka001_-skor ked niekto roztrha gumu(ked mal defekt a nevsimol si to), tak si kupuje po jednom kuse, inac vela ludi, co nema peniaze na pneumatiky si kupia len napr. 2 pneumatiky, ktore umiestnia podla toho, ci maju predny alebo zadny nahon. Sused ma BMW a ma napr. len 1 zimnu pneumatiku vzadu, vraj nebude davat 2000eur za nove elektrony a gumy, ked v BA nie je skoro ziaden sneh a ze tu jednu ma pre strycka prihodu, aby sa vedel rozbehnut...