Objednávala som si pneumatiky cez internet a spolu aj s dopravou to malo byť 110€. Dnes prišiel kuriér a doniesol mi jednu a platila som za ňu 6€. Na internete som pozerala v stave objednávky a je tam že bola uhradená ale ešte nebola vybavená. Príde mi ešte tá jedna pneumatika a budem platiť zvyšných 104€? Môžem to aj potom neprevziať, bude mi účtované tá jedna ktorú už mám doma? Keď som tu zásielku dnes prebrala za 6€ a cena mala byť 52€ za jednu + 6€ doprava, nemôžu už pýtať peniate? PS: objednávala som len 2 pneumatiky
Pneumatiky
zeby sa objednavali pneu v neparnych poctoch? :) ze niekto si objedna tri , niekto pat, ved to je odveci nie? ale ma to logiku hej. moze sa stat. nieco sa poskodi napriklad a podobne..len je to smiesne :)
nie su schopni dodat naraz v tom zmysle, ze nemaju na sklade:O))) ved aj v TV novinach vraveli, ze tento rok ma byt kriza v pneumatikarskom priemysle, ze maju ludia kupovat co najskor, lebo na nich nemusi vobec zvysit..
jajka001_-uz som sa s tym zoparkrat stretla-je to na uspokojenie zakaznika, nie su mu schopni dodat oba kusy naraz, tak si ho takto moralne zaviazu s tym, ze mu poslu cast objednavky, teda s tym, ze pri doposlani zvysku sa uz nebude platit postovne. Tym, ze kurierovi podpisala papier, maju zaruku, ze uhradi fakturu...
Mne sa uz zo 3x dokonca stalo, ze mi poslali tovar normalne postou(nie doporucene) s fakturou, ze ju mam do 14dni zaplatit, som zvedava, co by robili, keby som im povedala, ze som si v schranke nic nenasla:O)))
to co je za sialenost ze najprv dorucia jednu pneu a potom druhu? :DD
*majka*-toto je pekne spekulanstvo od Teba... jedno je vsak iste, kurier ma od Teba podpisany papier, vratane cisla obcianskeho, ze si pneumatiku prevzala, pri objednavke si suhlasila s ich podmienkami, takze ked sa s nimi chces stretnut na sude a platit aspon 400eur sudne poplatky, tak kludne... toto nie je, ako ked Ti v obchode vydaju viac, tu to ide cez viac stran, kde je vsade zaznacena suma..