Erotická spoločenská hra

tukan45

Větišna těch her jsou nesmysly, hodně kecacích úkolů, nebo nesmyslné rekvizity. Nejlepší hra co je, tak je dokonce zdarma a online, stačí mobil nebo tablet: sex-game.eu

Plníte sexy úkoly a získavate body a odměny, ten kdo vyhraje si pak odměny vybere během závěrečného sexu s partnerem, který je hlavní výhrou.

keysii

Pôjdem sa predsa pozrieť do Sex shopu. Dnes som skočila, ale je to taký menší, dokonca tam ani žiadne nemali. Tak skočím inde do väčšieho, tam hádam niečo bude a aj predavačka poradí :-) AdamKrt-fajn nápad, porozmýšľam. Aj tú kamasutru som videla na nete, nevyzerá to byť zlé. ďakujem.

AdamKrt

Mam kupenu spolocensku eroticku hru Kamasutra. Celkom zabavne :)

Ale ako eroticka hra moze posluzit aj to, ked pojdes do hrackarstva a kupis si 2 hracie kocky. Alebo nemusia byt ani dvoje kocky, staci jedna kocka, len budes hadzat 2x.

Zoberies si papier a napises si 2 rady cisiel 1,2,3,4,5,6. Prvy rad bude znamenat cinnost, druhy rad bude znamenat cast tela.
Hodis kocky a bude tam povedzme 2 a 3. Dvojka bude napr. bozkavanie a trojka v druhom rade budu napr. prsia. Tak bude bozkavanie prs... Atd :) Bez toho papierika to bude obycajna kocka, kocky... Inak daju sa kupit aj kocky, kde je to uz napisane. Predava sa to ako KOCKY LASKY.

lionesssssss

navštív SEX SHOP... s partiou sme raz kamarátke chceli takú hru kúpiť , ale nakoniec sme sa rozhodli pre inú "hračku"... ale v sex shopoch zoženieš a aj ti poskytnú infošky