Sú to príznaky tehotenstva?

bella12

lucinkaa, čo myslíš pod slovným spojením "bude to v poriadku"? Ak pred užitím tej tabletky už došlo k spojenie vajíčka a spermie, tabletkou si privoláš raný potrat.

Iba Katka

Lucinka, tabletku po (escapelle) môžeš užiť do 72 hodín, ale treba myslieť na to, že ona funguje len na nejaké percenta (80-70? neviem) a časom sa znižujú. V preklade, je väčšia pravdepodobnosť, že ti pomôže, keď ju užiješ pár hodín po pohlavnom styku ako 70 hodín po ňom.

natalia22

chod radsej k lekarovi, na test sa nespoliehaj, ja som si ho davala 2 x a nukazal nic a to som potom spatne zistila ze v case testu som bola uz v 5. a 6. tyzdni....toto co pises su typicke priznaky tehotenstva, ale moze to byt stale len meskajuci menzes...

veronicka2

pre mimisek- neviem ci to plati pretoze ja mam 50 kil :D
obezna niesom...ovulaciu som mavala pravidelne....aj pocas brania hak. vravim ze som mala extremne stastie ze s anic nestalo

veronicka2

astavam sa simi... ona zlyhat nemusela mhla zlyhat hak. ja to mam potvrene mne hak vobec neposobila mala som stastie ze som neotehotnela.....lekat mi dokazal ze to bolo v hak nie vo mne. ja som strasny pedant a myslienka ze by som mala daco zabudnut alebo zobrat nie nacas u mna neexistuje. hak bohuzial nie vzdy je 100%...

mimisek

Hormonalne antikoncepcne tabletky zlyhaju same sebou len v jednom jedinom pripade - ak je zena vysoko obezna a estrogen obsiahnuty v hak je nizky na to, aby zene zastavil ovulaciu. Je to mimoriadny pripad.
4 roky som brala hak, sex kazdy den, plodna by som mala byt a nic sa mi nestalo... V zazraky neverim. Verim v to, ze zena mala hnacku alebo zvracanie alebo uzila tabletku neskoro alebo vobec alebo uzila lieky, ktore znizili ucinnost hak. V ine veci nie.

Missulik

mataBB - ako môžeš tvrdiť, že zlyhala užívateľka?! Stalo si to už, že si pravidelne brala antikoncepciu a ostala si tehotna? Mne sa to stalo a som už v 13tom tt a som si istá, že nie som na vine. Proste ZLYHALA OCHRANA....