Sú to príznaky tehotenstva?

Sue..

monika tabletka po sa ma uzit najneskor do 72 hodin po styku,cize uz je neskoro...ak ste mali nechraneny styk tak je urcita moznost,ze si tehotna aj napriek tomu,ze si dostala menstruaciu...inak mas super "zodpovedneho"priatela,ze ti takuto vec oznami po 2 dnoch...

monika 21

ahojte dievcata mohli by ste mi pomoct mala som s mojim priatelom pohlavny styk,a on mi po 2 dnoch povedal ze si nedal pozor ze si neni moc isty ci je vsetko v poriadku.A na 3 den som dostala menstruaciu tak ja si myslim ze to je asi v poriadku ale nie som si ista.Neviem ci si mam kupit tabletku ci ut nieje neskoro.Dakujem.

aspaka

Ahojte holky, mozete mi prosim vas poradit po akej dobe od styku je dobre si spravit test aby mi uz ukazal nejaky jasny vysledok? Dnes je to 9-ty den a vysiel mi negativny test ale nedostala som menzes, tak neviem. Vcera som mala len take slabucko ruzove spinenie, aj to iba chvilu, picha ma v bruchu alebo boli ako pred mrchou. Ak som tehotna, tak asi 8 dni, ale to mi test asi neukaze, ze? Vo stvrtok idem k doktorovi, to uz by malo byt z krvi jasne? Teda pokial mi dovtedy test nic neukaze? Bolia ma este prsia, ale skôr po bokoch, inak mi ani nic nie je. Prosim vas poradte mi a napiste nejake svoje skusenosti lebo ja uz som z toho fakt na prasky. Dietatko strasne chceme a preto ma to tak trapi. Uz sa chcem tesit, len tie negativne testy ma skor vedu k placu.

lionesssssss

potenie, nadutejšie bruško nie sú príznaky tehotenstva. Potenie s tehotenstvom nesúvisí a naduté bruško môže byť aj príznak blížiacej sa menštruácie.

Meškajúci menzes a bolestivé prsia môžu aj nemusia byť príznakom tehotenstva. Ak máš dôvodné podozrenie, že by si mohla byť tehotná, tak s najväčšou pravdepodobnosťou si, hlavne ak ti menzes nezvykne takto meškať. ak podozrenie nie (použili ste spoľahlivú ochranu) tak tehotná nebudeš a mešká ti z iného dôvodu...

v pondelok si kúp test a sprav si ho čo najskôr