Máte šupinky na tvári? Čo vám pomohlo?

Emmma

Na suchú pleť je fajn toť www.annemarieborlind.sk Bola doba, keď som sa moc nezaoberala tým, čo používať, či prírodné zloženie a podobné vecičky, no postupom času a s pribúdajúcim vekom som si uvedomila, že bez toho aby som venovala pozornosť svojej pleti tak bude stárnuť oveľa rýchlejšie. A o šupinkách ani nehovorím, to u mňa bolo kapitolou samou o sebe :/

keksik333

Mne najviac pomáha na podráždenú suchú atopickú pokožku kremik priamo na ekzemy protopan.sk a brani nielen svrbeniu ale aj ho pomaličky lieči a dáva pokožku dokopy

Manky

Ahojte, je na trhu prirodny pripravok ktory ma super ucinky. Nie je to nic take, ze za jeden den je vsetko vyriesene ale do mesiaca je problem odstraneny. Neda sa kupit na nete. Kupuje sa len cez obchodnych zastupcov. Ale je to ucinne na plet, osobne vyskusane a spokojnost.
Viem posunut kontakt na obchodaka ak budete chciet.

Saska26

Ahojte, odporúčam kozmetiku Dermalogica. Majú celú radu na suchú a citlivú pleť. Kúpila som si teraz v akcii 2 produkty, na Mýtnej (Bratislava), v salóne divabeauty. Tu je ich web (www.divabeauty.sk) keby ste mali záujem. Fakt kvalitný prístup a veľmi dobre poradia.

lola2016

Ahoj ja mám seboreu na tvári a šupinkovanie ma tiež trápilo a hlavne červené fľaky.... našla som na nete kyslíkovú dotykovú infúziu a s výsledkom sa veľmi spokojná. Bohužiaľ ju robia len v Trnave zatiaľ, ale oplatilo sa dochádzať.

Nikola0017

Dievcata, ja mam 25 a pomerne cistu plet, ale som exzematik, co znamena ze mi je velmi tazke hladat spravne kremy a makeupy, skusala som vsetky mozne hydratacne kremy a najma som to potrebovala pod make up, pretoze sa mi tvoria supinky po jeho naneseni (v okoli nosa a tiez brada), dufam, ze som tento problem vyriesila uz navzdy a neni to len docasne kremom LIPOBASE REPAIR, naozaj odporucam vyrabaju ho len ako 30g stoji cca do 7€ V lekarni, ale je to skutocny zazrak :)) ak niekto skusite, napiste odozvu:)