Chcem sa spýtať, už asi mesiac je tomu čo som podstúpila tento zákrok a stále mám pocit že sa mi chce cikať. Nie stále ale hneď po vykonaní vycikaní. Nemohol mi niečo doktor poškodiť pri tomto zákroku alebo je to normálne a časom to prejde. Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
Cievkovanie, rozširovanie močových ciest
Cievkovanie je viacmenej v pohode, pockajte az zazijete zavadzanie tej kamery, neviem ako sa to odborne vola......ked mi to doktor povedal, tak som este zahlasil : " dufam, ze je kompaktna ...."
Ale potom ma smiech rychlo presiel.....
Ahojte baby..ja som bola cievkovana iba raz a to pred pôrodom, ale bol to otrasný zážitok. Dokonca pri tom boli prítomní aj medici, ktorí sa tam zjavili ani sama neviem ako..Neskúsena sestra mi zavádzala cievku veľmi dlho a keď sa jej to nepodarilo ani na tretí krát, ( som totiž dosť silnej postavy), poprosila ma či by som nemohla roztiahnuť ešte viac nohy..Urobila som to, tak sa jej to napokon podarilo asi na piaty krát. Samozrejme na všetko sa dívali medici ( 1 medička a 2 medici), ktorí stáli ako naschvál naproti môjmu rozkroku...Takže som z toho bola tak hotová, že si ani nepamätám či to bolelo alebo nie...od hanby som bola celá červená..Otrasný zážitok
Práveže mňa rieši urológ a moč bol v poriadku naposledy. Teraz pôjdem na kontrolu a neviem čo to je, ale druhý krát sa nenechám cievkovať :-( bojím sa toho. Tak sa ozvem a budem čakať čo povie.
nie je to normalne, ries to u lekara
treba dat vysetrit moc u obvodnej, ci nemas uroinfekciu